17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διεγράφη ο Σπ. Κρικέτος μετά τις δηλώσεις για τους μετανάστες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον υποψήφιο βουλευτή Σπήλιο Κρικέτο αποφάσισε να διαγράψει η Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις του σχετικά  με τους μετανάστες, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος της ΝΔ δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά! Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα.  […] Κάντε μια βόλτα στη Ομόνοια, στο σιντριβάνι γύρω γύρω. Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν;»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν τα λόγια του υποψηφίου δικαιολογούν το ναυάγιο, ο κ. Κρικέτος ανέφερε: «Είναι διαφορετικά πράγματα. Το ναυάγιο είναι κάτι το οποίο συνέβη, μας έχει ταράξει όλους, δεν θα μπει σε καμία ζυγαριά με τα υπόλοιπα.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις , όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».

Αυτός γιατί είναι ακόμη στα ψηφοδέλτια;#Κρικετος #Πυλος pic.twitter.com/9fgcvgK0I8

— Μιντιάρχης (@mintiarxis) June 16, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό