16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημητρίου: “Αυτή δεν είναι η σωστή λειτουργία του VAR”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους πράσινους. Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας:

«Γενικά είχαμε μια πολύ καλή παρουσία αλλά χρειάστηκαν και οι σπουδαίες επεμβάσεις του Ουζόχο. Φτιάχναμε φάσεις με διάφορους τρόπους. Το χειροκρότημα στο τέλος επισφράγισε μια πολύ όμορφη βραδιά».

Για το ματς με την Καρμιώτισσα:

«Περιμένουμε να δώσει συνέχεια στις καλές παρουσίες η ομάδα. Περιμένουμε ότι θα τις φανερώνει συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές τα πράγματα ίσως δεν βγουν όπως τα περιμένεις, αλλά περιμένουμε να βλέπουμε στοιχεία όπως συγκέντρωση, πάθος. Ακόμα κι αν δεν είσαι στη μέρα σου με αυτά τα στοιχεία αυξάνεις τις πιθανότητες σου να νικήσεις . Η Καρμιώτισσα είναι πολύ καλή ομάδα και βάζει δύσκολα. Είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά και χρειάζεται προσοχή. Το ίδιο περιμένουμε ότι θα κάνει και το Σάββατο. Δεν πρόκειται να πάρεις τίποτα στο γήπεδο αν δεν κάνεις μεγάλη προσπάθεια».

Για τις απουσίες:

«Πέραν από τον τιμωρημένο Σωφρόνη Αυγουστή εκτός για τον ίδιο λόγο είναι Χαραλάμπους και Αλιούμ. Εκτός και ο Φαμπιάνο που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Είχαμε θέσει την επιστροφή του Φαμπιάνο στις 4-6 εβδομάδες και εκεί κινείται το χρονοδιάγραμμα. Ο Μάθιους είχε μια κάκωση πίσω από το γόνατο. Θα είναι εκτός από το ματς του Σαββάτου και θα αξιολογείται καθημερινώς για να δούμε αν θα προλάβει το ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά τον Κυριακίδη είπαμε ότι θα βρίσκεται στην αποστολή σε περίπτωση που χρειαστεί να βοηθήσει».

Για τους τερματοφύλακες:

«Η κατάσταση αξιολογείται. Μέχρι το τέλος του μήνα θα αποφασιστεί από τους αρμόδιους, αναλόγως ποια θα είναι τα δεδομένα, για το τι θα είναι το καλύτερο να κάνουμε».

Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν για το Κόπα Άφρικα:

«Ακόμα δεν έχουμε λάβει τις κλήσεις, τις περιμένουμε».

Για το δημοσίευμα περί Ανσαριφάρντ και Ολυμπιακού:

«Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα, εκτός κι αν υπάρχει λόγος. Άρα δεν θα το σχολιάσω».

Για τις μεταγραφές:

«Υπάρχει το πλάνο που έχει γίνει από τους αρμόδιους, όμως δεν είναι της ώρας. Δεν το λέμε απλώς για να το πούμε, αλλά γιατί το εννοούμε. Η ομάδα είναι κοντά στην κορυφή και τώρα χρειαζόμαστε θετική ενέργεια για να ξεπεράσουμε ένα ακόμα εμπόδιο και να φανεί στη βαθμολογία».

Για τον Κασάμα:

«Προπονείται κανονικά με την ομάδα. Δεν έχει κάτι. Απλώς ήταν απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για το ποιοι θα έμεναν εκτός διότι δεν…χωράνε όλοι στην αποστολή. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα, κάποιοι αναγκαστικοί θα μένουν εκτός».

Για τον κόσμο:

«Είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε με ακρίβεια πόσοι θα έρθουν λόγω του μεγάλου αριθμού. Εκτιμούμε ότι θα έχουμε μια πολύ καλή προέλευση. Ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται. Εισπράττουμε ικανοποίηση από την βελτίωση της ομάδας και την καλή πορεία της».

Για τον Σταύρο Παπασταύρου:

«Έμεινε κι αυτός ικανοποιημένος, όπως όλοι μας με την παρουσία της ομάδας και περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο ματς. Ο πρόεδρος αποχωρεί σήμερα, ήταν προγραμματισμένο να γίνει εδώ και μήνες».

Για το γήπεδο:

«Δεν θέλουμε να λέμε πολλά δημόσια για διάφορους λόγους, αλλά είναι ένα θέμα που προχωρά».

Για το οφσάιντ του Σεμέδο:

«Η διοίκηση κάνει και θα κάνει το καλύτερο δυνατό να υπάρχει δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο. 50-50 σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα το ζήτημα που προκύπτει στη φάση με τον Σεμέδο είναι πως το πόδι του τελευταίου αμυντικού της Νέας Σαλαμίνας δεν διακρίνεται. Δηλαδή όταν το VAR πάγωσε την εικόνα δεν διακρινόταν και το VAR έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει. Δηλαδή διόρθωσε την απόφαση του βοηθού υποθέτοντας πως είναι οφσάιντ. Λυπούμαστε αλλά δεν είναι αυτή η λειτουργεία το VAR. Το VAR δεν κάνει υποθέσεις αλλά έπρεπε να στηριχθεί στην απόφαση του βοηθού και να μετρήσει το γκολ».

Α.Γ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό