17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στην Ντόχα- Με ανατροπή η ήττα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε, να περάσει το εμπόδιο της Λίντα Νόσκοβα και γνώρισε την ήττα με 2-1, με ανατροπή. Η 28χρονη γνώρισε την ήττα στην πρώτη της αναμέτρηση στην Ντόχα με την Τσέχα να την αιφνιδιάζει κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας τελικά την πολύτιμη νίκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την 19χρονη Λίντα Νόσκοβα, στα πλαίσια του 1000αρι τουρνουά της Ντόχα για το δεύτερο γύρο του Qatar Open στο δεύτερο παιχνίδι του Grandstand 1. Πρώτη προσωπική, τους αναμέτρηση για τις δύο, με την 19χρονη Τσέχα να βρίσκεται στο Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας διανύσει μια πολύ άρτια εμφάνιση μέχρι τα προημιτελικά του Australian Open και γενικότερα να αποτελεί μια από τις δυνατότερες και πιο επικίνδυνες unseeded παίκτριες στο τουρνουά.

 Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τενίστρια είχε μια γεμάτη παρουσία κερδίζοντας σχετικά εύκολα με σκορ 6-3. Στο δεύτερο σετ μπήκε πάλι δυνατά, αλλά η Τσέχα ήταν διαβασμένη έκανε την ανατροπή και πηγαίνοντας στο match point ήταν τελικά εκείνη που πήρε το σετ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 3ο και τελευταίο σετ η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε για την νίκη με το σετ να πηγαίνει πόντο πόντο και χάνοντας το σέρβις στο 6-5 στην συνέχεια ηττήθηκε με 7-5 και τελικός  με 2-1.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό