18.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Παυλίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε δίχτυα με υπέροχο τρόπο στην εκτός έδρας νίκη της Άλκμααρ με 3-0 απέναντι στη Ναϊμέγκεν και «σφράγισε» ουσιαστικά το ευρωπαϊκό της εισιτήριο για το League Phase του επόμενου UEFA Europa League.

Ο Έλληνας φορ σούταρε δίχως να το σκεφτεί δευτερόλεπτο παραπάνω και με ένα φανταστικό μονοκόμματο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του και να την φέρει πιο κοντά στη νίκη. Παράλληλα, χάρις σε αυτό το γκολ ο σέντερ φορ της Εθνικής μας ομάδα κατάφερε να επανέλθει και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Αυτό ήταν το 27ο γκολ του φέτος και 31ο συνολικά στη σεζόν (!), με τον Παυλίδη να έχει τα ίδια γκολ πλέον με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν, στη μάχη για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Eredivisie (27). Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι και με 3 αγωνιστικές να απομένουν θέλει να καταλάβει την 1η θέση για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Τσάβι Σίμονς (που τότε αγωνιζόταν δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αϊντχόφεν) με 19 γκολ, ενώ τελευταίος Έλληνας που πέτυχε κάτι ανάλογο ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης τη σεζόν 2020/21, έχοντας πετύχει τα 26 από τα 43 γκολ της Φένλο, χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό