28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ελένη Χατζίδου: «Πρέπει να πει και ευχαριστώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο βίντεο που αναρτήθηκε, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και το σχολίασε η Ελένη Χατζίδου

46
SHARES

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Breakfast@Star» το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και εξέφρασε το παράπονό του καθώς αντιμετωπίστηκε μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος.

Η Ελένη Χατζίδου, αναφορικά με αυτό, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει, ενώ είναι ένας άνθρωπος – γιατί έχουμε δει και πάρα πολλούς που έχουν έρθει και έχουν φύγει και δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι – είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει τόσα χρόνια και αντί να πει: “Ξέρεις τι είμαι εδώ, δέχτηκα τον πόλεμο που δέχτηκα, αλλά δες είμαι εδώ”, βγάζει αυτό το παράπονο, περίμενα να το έχει ξεχάσει».

Παράλληλα, η Ελένη Χατζίδου τόνισε πως θα έπρεπε όλα αυτά να τον κάνουν να εργαστεί σκληρά προκειμένου να μάθει αυτή τη δουλειά και να αποσιωπήσει τους επικριτές του.

«Από τη στιγμή που δεν είναι δημοσιογράφος είναι ένας λόγος παραπάνω να θέλεις να κάτσεις να τα μάθεις όλα. Ειδικά, τη σκαλέτα θα έπρεπε να την ξεσκονίζει. Και την πρώτη χρονιά όχι να μιλάνε για γλάστρα, αλλά να λένε: “Παναγία μου, πού βρέθηκε αυτός και τα έχει κάνει όλα άνω κάτω;”», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου.

Καταλήγοντας, είπε: «Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό