18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

«Δεν θα σε πουλήσω ποτέ» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, σκοράρει συνεχώς και στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει ισάριθμες νίκες με 12 γκολ ενεργητικό. Μετά από 21 αγωνιστικές, η «Ένωση» βρίσκεται δεύτερη και στο -2 από την κορυφή, με την πιο πρόσφατη νίκη να ήταν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 4-2 στην Opap Arena.

Ο Αλμέιδα προφανώς έχει… ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και ο Έκι Πόνσε έχει πετύχει 7 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ επέστρεψε στη δράση ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος συνέχισε από κει που σταμάτησε, δηλαδή πετυχαίνοντας γκολ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε ένα βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα κόντρα στον Αστέρα και υπάρχουν πλάνα από τα γκολ και τος πανηγυρισμούς.

Ωστόσο ο MVP του βίντεο, είναι αδιαμφισβήτητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε πάει στα αποδυτήρια μετά τη νίκη της ομάδας του. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να μην εκφράσει τον θαυμασμό του στον Λιβάι, με τον ίδιο να λέει ότι δεν πρόκειται να τον πουλήσει ποτέ.

«Γκαρσία, τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Δείτε το βίντεο με την παρακάμερα της ΑΕΚ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό