17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στο δρόμο βρίζω πάρα πολύ μόνη μου αλλά σέβομαι κιόλας κυρίως τους πεζούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στο δρόμο βρίζω πάρα πολύ μόνη μου αλλά σέβομαι κιόλας κυρίως τους πεζούς

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και αναφέρθηκε στoν σεξισμό που έχει βιώσει, το κίνημα metoo, την πορεία της σαν ηθοποιός, τα media, και τα αυτόγραφα.

Αναφερόμενη στον σεξισμό που έχει βιώσει σε όλη την περίοδο της ζωής της, είπε:

«Έχω βιώσει σεξισμό σε όλη μου τη ζωή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν ακόμα ήμουν και στην εφηβεία με ενοχλούσε να με πειράζουν στον δρόμο, δεν με κολάκευε, με πείραζε. Όταν βγήκα στην δουλειά και την ενηλικίωση άρχισε να αμβλύνεται όλο αυτό γιατί έπρεπε να επιβιώσεις μέσα από όλο αυτό.

Επειδή έχω αυτή την εικόνα του ”καλού κοριτσιού” δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουν να αντιδράσω ή να βρίσω. Μόνο στους ρόλους έχω αυτή την εικόνα, ότι είμαι μια κυρία από τις Βερσαλίες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αν στραβώσω θα αντιδράσω, δεν θα περάσει ωραία αυτός που θα το κάνει. Δεν θα τον βρίσω, θα σεβαστώ τον άλλον άνθρωπο αλλά μπορεί να είναι και χειρότερο όλο αυτό».

Για το κίνημα metοο, ανέφερε:

«Όταν βγήκε το metoo κατάλαβα πολύ πρόσφατα και είμαι ήδη πολύ μεγάλη γυναίκα 56 χρόνων… Ότι έχω δεχτεί πολύ περισσότερη βία από όση νόμιζα. Την αναγνώρισα και έπαθα πλάκα, νομίζαμε ότι αν αντέχεις είναι οκ. Δεν είναι έτσι, πρέπει ο άλλος να μην το κάνει, πρέπει να υπάρχει ισορροπία βέβαια».

Επίσης αναφέρθηκε στην πορεία της σαν ηθοποιός, τι είπε:

«Δεν νομίζω πως έχω κάνει τίποτα στην πορεία μου σαν ηθοποιός. Αν αυτό που κανείς το φροντίζεις 100%, χαίρεσαι αν έχει ανταπόκριση αλλά αν κανείς και κάτι που δεν έχει είναι το ίδιο. Όποτε δεν θα βιώσω καμία τρομερή επιτυχία. Έκανα τριάντα χρόνια να πω ότι είμαι ηθοποιός, μου φαινόταν μεγάλος τίτλος. Μετά κατάλαβα ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια όποτε, είπα ότι πλέον μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός».

Για τα media και την προβολή μέσα από αυτά, είπε:

«Δεν κάνω πολλές συνεντεύξεις γιατί οτιδήποτε λες αυτόν τον καιρό που μπορεί να το λες καλοπροαίρετα, το παίρνουν και το κάνουν ”νιανιά”. Συνήθως ποτέ δεν παίρνουν την ουσία. Όλα πλέον είναι με πιασάρικους τίτλους που ακυρώνουν την προσπάθεια της συζήτησης».

«Δεν έχω καλή σχέση με τον τίτλο ”διάσημος”. Δεν ξέρω πως βοηθάει όλο αυτό, δεν έχω καθόλου σόσιαλ μίντια».

Για τα αυτόγραφα και την ανταπόκριση της, είπε:

«Δεν δίνω ποτέ αυτόγραφα και φωτογραφίες. Ζητάς από τον γιατρό σου αυτόγραφο που κάνει κάτι πολύ σπουδαίο; Όταν μου ζητούν προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν νιώθω καλά να μου ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες σαν να είμαι είδωλο. Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλουν φωτογραφία με εμένα που δεν με ξέρουν. Πολλές φορές δεν ξέρουν ούτε το όνομά σου».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό