18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή της Βασιλικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Γη της Ελιάς: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Στάθη και της Βασιλικής, λόγω της παρουσίας της Αριάδνης στη Μάνη. 

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η πρώτη έχει παρεξηγήσει τη σχέση που ενώνει τον πατέρα της με την κοπέλα. Τόσο εκείνη όσο και η Αρετή πιστεύουν ότι συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, ο πρώην της Αριάδνης, ο Στρατός, την εντοπίζει στη Μάνη, αλλά χάρη στην παρέμβαση του Στάθη καταλήγει στη φυλακή πριν προλάβει να τη βλάψει ξανά.

Γη της Ελιάς – Στάθης και Ιουλία

Καθώς οι μέρες κυλούν, ο άντρας αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μαζί του στη Μάνη κι εκείνη το δέχεται. Την επομένη, η Αρετή συναντάει τυχαία στον δρόμο την Αριάδνη και αρχίζει να τη βρίζει. Τότε η νεαρή την αιφνιδιάζει, αποκαλύπτοντάς της ότι δεν είναι η ερωμένη του Στάθη, αλλά η κόρη του. Σοκαρισμένη, η Αρετή προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πρώην άντρας της έχει ένα ακόμα παιδί. Αμέσως μετά, πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και της αποκαλύπτει ότι έχει μια αδελφή.

Γη της Ελιάς – Βασιλική

Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και ζητάει από τη μητέρα της να της πει όσες λεπτομέρειες γνωρίζει. Μη μπορώντας να πιστέψει ότι η ίδια και η Αριάδνη είναι αδελφές, αποφασίζει να μιλήσει με τον Στάθη. Πατέρας και κόρη έχουν μία συγκινητική συνάντηση, ενώ η Βασιλική νιώθει έτοιμη να δεχτεί στη ζωή της την Αριάδνη

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό