17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γίνεται ντοκιμαντέρ η σοκαριστική υπόθεση υιοθεσίας του παιδιού που είναι νάνος: «Την είδα με το μαχαίρι από πάνω μου» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θετός πατέρας της που αθωώθηκε στο δικαστήριο για παραμέληση ανηλίκου, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι τελικά ήταν ενήλικη και προσπάθησε να τους σκοτώσει προαναγγέλλοντας πως θα αποκαλύψει λεπτομέρειες που δεν θα αρέσουν.

Σάλο είχε προκαλέσει πριν από λίγα χρόνια η υπόθεση με το κορίτσι νάνο, το οποίο είχε υιοθετήσει μια οικογένεια και το είχε εγκαταλείψει, με την δικαιολογία πως τελικά ήταν ενήλικη και προσπάθησε να τους σκοτώσει, παρουσιάζοντας ουσιαστικά το σενάριο της ταινίας θρίλερ «The Orphan».

Μάλιστα, στην συνέχεια το ίδιο το κορίτσι είχε δώσει συνέντευξη και μίλησε γι’ αυτό τονίζοντας πως όταν υιοθετήθηκε ήταν παιδί με την βιολογική της μητέρα να το επιβεβαιώνει, ενώ και η καινούρια της οικογένεια την είχε στηρίξει.

Από θρίλερ γίνεται… ντοκιμαντέρ

Αυτή η ιστορία που έμοιαζε με θρίλερ, γίνεται… ντοκιμαντέρ, με τον πατέρα που υιοθέτησε το κορίτσι και ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να κάνει κακό στην οικογένειά του να πρωταγωνιστεί και να συνεχίζει να υποστηρίζει όσα αρχικά είχε πει.

Ο Μάικλ Μπάρνετ, όπως ονομάζεται, εμφανίστηκε σε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ , «The Curious Case of Natalia Grace» , η οποία πρόκειται να προβληθεί στις 29 Μαΐου.

Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ δίνονται όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την περίεργη και οδυνηρή υπόθεση, ο μπαμπάς κλαίει ανεξέλεγκτα και χτυπάει το πάτωμα με μια τρελή μανία ουρλιάζοντας πως το κορίτσι κακομεταχειρίστηκε την οικογένειά του.

Η υπόθεση και οι «αλήθειες που δεν θα αρέσουν»

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια τρεις ημέρες και ακολουθεί ανθρώπους όπως ο Μάικλ και η σύζυγός του, Κριστίν, που υιοθέτησαν για πρώτη φορά τη Ναταλία Γκρέις το 2010 με την εντύπωση ότι καλωσόριζαν ένα εξάχρονο παιδί στο σπίτι τους.

Ωστόσο, οι υποψίες άρχισαν να δημιουργούνται αφού το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι η Ναταλία έγινε βίαιη και απειλούσε να τους σκοτώσει.

Οι γονείς είπαν ότι η Ναταλία «απείλησε να μαχαιρώσει» τα παιδιά τους.

«Προσπάθησε να δηλητηριάσει και να σκοτώσει τη γυναίκα μου», συνέχισε ο Μάικλ, «ένα βράδυ, άνοιξα τα μάτια μου και η Ναταλία στεκόταν στην άκρη του κρεβατιού με ένα μαχαίρι στο χέρι».

Ο βιολογικός τους γιος, Τζέικ το επιβεβαίωσε, δηλώνοντας: «Σίγουρα δεν ένιωθα ασφαλής κοντά στη Ναταλία».

Μετά από τέτοιες αναφορές, η οικογένεια άρχισε να αμφιβάλλει για την ταυτότητα της Ναταλίας και υποψιάστηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν ενήλικη που παριστάνει παράνομα ότι είναι παιδί.

Ο Μάικλ και η Κριστίν αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και υπέβαλαν αίτηση σε δικαστήριο για να τροποποιήσει την επίσημη γέννηση της Ναταλίας.

Η αίτηση έγινε δεκτή το 2012, γεγονός που άλλαξε νομικά την ηλικία της Ναταλίας από μόλις εννέα ετών σε 23. Μετά από αυτό, η οικογένεια αποφάσισε να φύγει στον Καναδά και άφησε το κορίτσι μόνο του σ΄ένα άδειο σπίτι.

Αλλά αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση το τέλος της δοκιμασίας, καθώς οι Barnetts στη συνέχεια προσγειώθηκαν με μερικές αρκετά σοβαρές κατηγορίες παραμέλησης για εγκατάλειψης ενός παιδιού.

Ωστόσο, ο Michael και η Kristine ισχυρίστηκαν ότι ήταν θύματα απάτης. Τώρα, οι γονείς είναι σε θέση να πουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας μέσα από το ντοκιμαντέρ.

Ο Μάικλ, ο οποίος μόλις πρόσφατα αθωώθηκε από τις κατηγορίες παραμέλησης, προειδοποίησε τους θεατές στο γεμάτο δράση τρέιλερ ότι θα μάθαιναν την «αλήθεια» για την υπόθεση, αλλά «ίσως να μην τους αρέσει».

Μάλιστα, στο τρέιλερ, φαίνεται να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση: «Όλοι μας κακοποίησαν! Το μισώ αυτό!»

Το πρώτο μέρος του «The Curious Case of Natalia Grace» θα είναι διαθέσιμο στο Investigation Discovery στις 29 Μαΐου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό