20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βεντέτα» Βελόπουλου – Στίγκα: «Είσαι εθνικός γελωτοποιός και απατεώνας…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχει τέλος η βεντέτα ανάμεσα στον Βασίλη Στίγκακαι τον Κυριάκο Βελόπουλο, με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών να χαρακτηρίζει τον πολιτικό του αντίπαλο «εθνικό γελωτοποιό» και «απατεώνα».

«Πήραμε μια γεύση νωρίτερα από τον εθνικό μας γελωτοποιό. Δεν εχει ούτε τη στοιχειώδη μόρφωση ούτε και την ευγένεια. Μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει, εγώ εχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου, αλλά δεν είμαι απατεώνας όπως ο Βελόπουλος με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε αρχικώς ο Βασίλης Στίγκας, διαδεχόμενος στο βήμα τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Στον επικεφαλής των Σπαρτιατών απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Παύλος Σαράκης με τους διαλόγους να είναι ενδεικτικοί του εμφυλίου που επικρατεί στα δεξιά της ΝΔ:

Παύλος Σαράκης: Είστε ένας πειρατής, σας αποδοκιμάζουν οι ιδιοι σας οι βουλευτες. Απαξιεί να σας απαντήσει ο κύριος Βελόπουλος. Σας αφήνει στη χλεύη των βουλευτών σας.

Βασίλης Στίγκας: Είναι καταδικασμένος ο Βελόπουλος. Εσεις είστε προδότης.

Παύλος Σαράκης: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης.

Βασίλης Στίγκας: Είναι απατεώνας.

Την ίδια ώρα, δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τον επικεφαλής των Σπαρτιατών, ο οποίος υποστήριξε πως το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξυπηρετεί την «παγκόσμια παιδεραστία».

«Αυτό είναι νομοθέτημα των τρελών και των ανώμαλων. Το νομοσχεδιο εξυπηρετεί την παγκόσμια παιδεραστία. Πίσω από τις κλειστες πορτες θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να κανει οτι θελει σε ένα παιδί που δεν θα εχει το χάδι της μάνας και του πατέρα.

Πρόκειται για ένα νοσηρό νομοσχέδιο που θα ανοίξει τις πύλες της κολάσεως και της διαστροφης», ισχυρίστηκε. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έβαλε κατά πάντων, προκαλώντας ανάμεσα στα άλλα, τους γαλάζιους διαφωνούντες να παραιτηθούν.

«Όποιος θέλει να παραιτηθεί και όχι να κάνει τον νταή και να απέχει. Να έχει τα κότσια και να πει ότι πάει σπίτι του. Αλλιώς να ρίξει την κυβέρνηση και να παμε σε εκλογες δημοκρατικα», υποστήριξε, με τον Άκη Σκέρτσο να του απαντά πως η Ελλάδα ανήκει στη Δύση, κατηγορώντας τον ότι επιθυμεί να μετατοπιστεί η χώρα μας προς την Ασία και την Αφρική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό