22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Θα μείνετε με το πολιτικό μπεγλέρι»: Κόντρα Βελόπουλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συμπερίληψη στη «γαλάζια» ευρωλίστα του Φρέντι Μπελέρη προκαλεί αυξημένο εκνευρισμό στα δεξιά της Δεξιάς, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να επιτίθεται από βήματος της Βουλής στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ότι έχει ως μοναδικό του στόχο να ανασχέσει την Ελληνική Λύση, προκαλώντας την αντίδραση του παριστάμενου υφυπουργού Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος και εκτίμησε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος «θα μείνει με το πολιτικό μπεγλέρι».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει την κεφαλή της αντιστάσεως στη Χειμάρρα, κάνει το χατήρι του Έντι Ράμα, και την ίδια ημέρα ανοίγει κερκόπορτα με το Κόσοβο. Αυτό είναι πατριδοκαπηλία, βάζετε μπροστά τον Μπελέρη και προδίδετε την Κύπρο, τη Θράκη και τη Σερβία», υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος, παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια, όπου συζητείται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κάνει εθνική επιλογή με την υποψηφιότητα Μπελέρη, μόνο και μόνο για να ανασχέσει την Ελληνική Λύση».

Απαντώντας, ο Χάρης Θεοχάρης σχολίασε δηκτικά πως η υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας «πόνεσε πολιτικά» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης και πως η αγωνία του είναι παραπάνω από φανερή, καθώς φοβάται πως «θα μείνει με το πολιτικό μπεγλέρι, να βλέπει τις ευκαιρίες να χάνονται».

Ο υφυπουργός Οικονομικών πάντως επέμεινε πως ο Φρέντι Μπελέρης και η υποψηφιότητά του συμβολίζει τα δίκαια του ελληνισμού στην Αλβανία, την αταλάντευτη πίστη της Ελλάδας στο Κράτος Δικαίου, αλλά και το γεγονός ότι οι διαφορές μας με την Αλβανία δεν είναι διμερείς, αλλά ευρωπαϊκές.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου σε Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη, με φόντο τις επίμαχες δηλώσεις για τα βαφτίσια, σχολιάζοντας πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι «καπηλεύονται το μυστήριο της Ορθοδοξίας για να κάνουν σπέκουλα λαϊκισμού, εκείνοι που κατηγορούσαν εμένα ότι δήθεν πουλούσα χειρόγραφα του Ιησού», όπως ανέφερε.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του και όχι τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που «στοιχίζονται πίσω από τους ηττημένους του Μπάιντεν», όπως ανέφερε, προσθέτοντας πως «εμείς θέλουμε τον Τραμπ που είναι με την ειρήνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό