16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βίντεο αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας της Κέιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια είδηση της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι η πριγκίπισσα Κέιτ πρόκειται να κάνει δημόσια εμφάνιση και να ξεκαθαρίσει το πρόβλημα της υγείας που την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το αμερικάνικο δίκτυο TMZ, το Παλάτι του Κένσινγκτον πρόκειται να αποκαλύψει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την υγεία της.

Πηγές του TMZ μάλιστα αναφέρουν ότι τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση της Κέιτ, αλλά υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση να μην διαρρεύσει καμία πληροφορία στο κοινό μέχρι το βράδυ. Σημειώνεται ότι αναμένεται να δημοσιευθεί ένα επίσημο βίντεο από το Παλάτι με την Κέιτ να μιλάει για την κατάστασή της.

Όπως αναφέρεται, η δήλωση είναι δραματική, ξεκάθαρη και θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει τέλος σε όλη τη διαμάχη γύρω από την εξαφάνισή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι ανακοινώσεις του παλατιού ανέφεραν ότι πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιανουάριο για «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά», αλλά πέρασε 13 ημέρες στην Κλινική του Λονδίνου πριν επιστρέψει στο σπίτι, όπου αναρρώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό