17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτό το τσογλάνι, ο δολοφόνος, που «τα έχει 400»…

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεμένος με ιμάντες σε κρεβάτι στο Τζάνειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Φρουροί των φυλακών τον παρακολουθούν νυχθημερόν. Βρίσκονται συνεχώς στον προθάλαμο του δωματίου και δεν αφήνουν κανέναν να τον πλησιάσει χωρίς να βρίσκονται εκείνοι δίπλα του. Σημειώνεται πως όταν δεν είναι δεμένος, είναι σε αναστάτωση.

Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τον δολοφόνο

Ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ξέσπασε για την παραμονή του 39χρονου στο νοσοκομείο. «Έχουμε ένα τσογλάνι δολοφόνο ο οποίος εκ προ μελέτης σκότωσε ένα κορίτσι και τα έχει 400. Αντί για τη φυλακή που είναι η θέση του βρίσκεται στο Τζάνειο νοσοκομείο χωρίς να έχει τίποτα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Γιαννάκος στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Στο Τζάνειο μπήκε γιατί θεώρησαν ότι συνεχίζει να έχει παθολογικό πρόβλημα ενώ στο προηγούμενο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο ως υγιής. Είναι καθηλωμένος και συνεχώς ζητά τη μητέρα του, καφέ και τσιγάρα. Ακόμη και στο νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα να δει συγγενείς μέχρι τρίτου βαθμού τρεις φορές την εβδομάδα».

Όλες οι εξετάσεις γίνονται παρουσία των φρουρών όπως και ο καθαρισμός του χώρου από τις εργαζόμενες στην καθαριότητα του νοσοκομείου. Μέσα στο δωμάτιο έχει τοποθετηθεί ειδικό παραβάν ώστε κανένας από τα άλλα κτίρια του νοσοκομείου να μην έχει οπτική επαφή με το δωμάτιο του δολοφόνου που βρίσκεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό