23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φερεντσβάρος (15/02, 19:45, CosmoteSport2HD) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του UEFA Europa Conference League. Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς οι Πειραιώτες έκαναν γνωστή την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι δύο πλευρές κοντράρονται για μία θέση στη φάση των «16» της διοργάνωσης με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ουγγαρία την ερχόμενη Πέμπτη (22/02). Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, που θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις ου στο λιμάνι, έκανε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας σχετικά με αυτή που παρατάχθηκε απέναντι στον ΟΦΗ το Σάββατο (10/02). Ο λόγος για τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Ρικάρντο Καρβάλιο και Ανδρέα Ντόη.

Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Ντόη και Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Ορτέγκα αριστερά και Ρόντινεϊ δεξιά. Έσε, Αλεξανδρόπουλος και Καρβάλιο πλαισιώνουν την μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων», με τους Μασούρα και Φορτούνη να αγωνίζονται στα εξτρέμ. Την ενδεκάδα ολοκληρώνει ο Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδωνΟλυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόη, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ ΚααμπίΣτον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Όρτα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ποντένσε, ΑποστολόπουλοςΦερεντσβάρος: Nτιμπούς, Γουίνγκο, Σισέ, Μαέ, Ραμίρες, Μακρέτσκις, Μαϊγκά, Αμπού Φάνι, Ζαχαρίασεν, Μαρκίνιος, Βάργκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό