18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μία ημέρα μετά το ξεκάθαρο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ότι η Εκκλησία δεν θα κάνει ό,τι λέει ο κ. Βελόπουλος και οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου στο OPEN, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης παγίδευσε τον Αρχιεπίσκοπο και τον εργαλειοποιεί».

«Στη Βουλή, απλώς επανέλαβα αυτούσια τα λόγια του Αρχιεπισκόπου. Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πώς σχολίασε το άγριο επεισόδιο στη Βουλή

Σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο και τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, προερχόμενο από τους «Σπαρτιάτες», Κωνσταντίνο Φλώρο, ο κ Βελόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει επίσημο βίντεο της Βουλής που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαν προκλήσεις από τον Γραμμένο προς τον Φλώρο».

«Πήραν έναν ψευτοδιάλογο που έδωσε ο ίδιος ο θύτης και έκαναν το θύμα – θύτη» είπε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό