16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Αυτή ήταν η συμφωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο απο την αρχή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπων που τον περίμεναν κατά την έξοδό του απο το πλατό της εκπομπής της Ελένη Μενεγάκη  οπου φιλοξενήθηκε σήμερα, εκανε ο Ανδρέας Γεωργίου. 

Η έρωτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει αρχικά ήταν σχετικά με την λήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Γη της Ελιάς :  «Δεν έχω κάτι να πω για τον Γιώργο. Καμιά φορά στις δηλώσεις αυτές, του ποδιού, ξέρω ότι κάνετε τη δουλειά σας αλλά το έχω ζήσει πολλές φορές, αλλάζουν οι έννοιες τους. Με τον Γιώργο λοιπόν, επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να ειπωθεί, αγαπιόμαστε πολύ και είχαμε μια πολύ όμορφη συνεργασία που ολοκληρώθηκε τώρα» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου και συνέχισε: 

«Η συνεργασία ολοκληρώνεται με την σεζόν αυτή στη Γη της Ελιάς και ολοκληρώνεται ο ρόλος του. Ήταν να λήξει και δεν λήγει πρόωρα. Αυτή ήταν η συμφωνία από την αρχή. Τώρα όμως τον βολεύει γιατί έρχεται και το παιδάκι του οπότε θα είναι κοντά στη Δήμητρα. Το περιμένουμε όλοι, είμαστε μια οικογένεια κάτω και αυτό θα είναι το χαρούμενο γεγονός του μήνα».

Τέλος, μιλώντας για τη νέα του σειρά Famagusta  και καποια αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί δήλωσε: «Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του, δημοκρατία έχουμε. Θα ήθελα πάρα πολύ να συναντήσω την Άννα Μαραγκού και να τα πούμε παρέα όλα με έναν καφέ. Θα ήμουν πολύ αφελής άμα δεν περίμενα σχόλια για αυτή τη σειρά. Οπότε, όχι, δεν είμαι στεναχωρημένος γιατί κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε με απόλυτο σεβασμό. Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό