23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστικό λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα φοβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν αστικό λεωφορείο που βρισκόταν εν κινήσει στην Λεωφόρο Λαυρίου, στο Κορωπί έπιασε φωτιά προκαλώντας τον τρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Mesogianews, όλα συνέβησαν γύρω στις 14:45 όταν ενώ ο οδηγός κατευθυνόταν στο Κορωπί, λίγο μετά τον Καρελλά είδε να βγαίνουν καπνοί στο πίσω μέρος του λεωφορείου, από το χώρο του κινητήρα.

Μόλις βρήκε ένα μικρό άνοιγμα στην άκρη του δρόμου, ο οδηγός σταμάτησε και ενημέρωσε τις αρχές. Άμεσα κατέφθασαν δυο οχήματα της πυροσβετικής στο σημείο όπου επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες. Στη συνέχεια το καμένο λεωφορείο αποσύρθηκε αφού ήρθε η οδική βοήθεια και σήκωσαν το καμένο όχημα.

Η κυκλοφορία διεξήχθη με λίγα προβλήματα στο ρεύμα που σταμάτησε το φλεγόμενο όχημα. Στο σημείο έσπευσε τροχονόμος ο οποίος διευκόλυνε τα διερχόμενα αυτοκίνητα με τους οδηγούς των οχημάτων που αντίκρισαν το θέαμα να το προσπερνούν και να κοιτούν με τρόμο.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα περιστατικά με τα κακοσυντηρημένα λεωφορεία. Ευτυχώς δεν υπήρχαν επιβάτες εντός του λεωφορείου, καθώς ο οδηγός κατευθυνόταν προς την αφετηρία για να ξεκινήσει το δρομολόγιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό