18.1 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αποθέωση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο και πορεία μέχρι την Τούμπα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχτεί την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (11/02, 20:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1 στην άδεια Τούμπα για ένα ακόμα ντέρμπι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να υπερασπιστεί την έδρα του και να κυνηγήσει τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα την διατηρήσουν μόνη πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, η «Ένωση» θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και να βάλει… φωτιά στην κούρσα του τίτλου.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» δε θα έχει τον κόσμο του σε ένα ακόμα ντέρμπι ένεκα κυβερνητικών μέτρων, όμως οι φίλαθλοι της ομάδας φρόντισαν να δείξουν τη στήριξή τους πριν από την αναμέτρηση με ιδιαίτερο τρόπο κι ας μη μπορεί στη συνέχεια να παρακολουθήσει διά ζώσης το μεγάλο ντέρμπι από τις κερκίδες του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να εμψυχώσει και να αποθεώσει τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι. Μάλιστα, οι φίλοι των Θεσσαλονικέων δεν έμειναν μόνο εκεί αφού συνόδευσαν την αποστολή μέχρι την Τούμπα. Μετά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο, το πούλμαν της ομάδας ακολούθησε μια μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το Στάδιο της Τούμπας κλείνοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό