23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απογοητευμένοι από τον Παπασταθόπουλο στην Μπέτις, μετράει μέρες στην Ισπανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρήκε πριν λίγους μήνες την επόμενη πρόκληση της καριέρας του και συγκεκριμένα στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις. Ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι εισηγήθηκε της απόκτησης του πολύπειρου Έλληνα στόπερ με στόχο την βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας σε μια επένδυση χωρίς μεγάλο ρίσκο.

Παρόλα αυτά, ο άλλοτε στόπερ μεταξύ άλλων των Ντόρτμουντ , Άρσεναλ και Ολυμπιακού δεν δικαίωσε τις όποιες προσδοκίες συγκέντρωσε στο πρόσωπό του και όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρξει ανανέωσης συνεργασίας ενόψει του καλοκαιριού, με τον ίδιο να αναμένεται να μείνει και πάλι ελεύθερος στην αγορά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ισπανική «Goldigital» για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το μέλλον του:

«Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έφτασε στη Ρεάλ Μπέτις χωρίς πολλές προσδοκίες. Περισσότερο σαν πείραμα που ίσως βγει καλά. Εάν έπαιζε καλά, υπήρχε σκοπός να ανανεωθεί. Όμως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Ο Σωκράτης δεν έχει ρυθμό και δεν του εμπιστεύονται το μέλλον του συλλόγου. Η απόδοσή του όταν χρειάστηκε ήταν κακή και δεν βοήθησε την ομάδα να ανακτήσει τη σταθερότητά της στην άμυνα. Ως εκ τούτου, δεν θα ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν και θα είναι ξανά ελεύθερος. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Πελεγκρίνι και δεν βγήκε σε καλό».

Ο άλλοτε άσος της Εθνικής ομάδας μετράει φέτος εννέα συμμετοχές με τη Ρεάλ Μπέτις, χωρίς ωστόσο να έχει επιλεχθεί στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας της Ανδαλουσίας, ενώ συνολικά έχει αριθμήσει 702 λεπτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό