15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απίστευτη ατυχία στην ΑΕΚ με Ανγκόλα

Ειδήσεις Ελλάδα


leontas_021 – 16/1/2022 15:45

α) Συμφωνα με ιατρικη ερευνα του Πανεπιστημιου του Λονδινου και σε μελετη σε 3762 ασθενεις απο κορωναϊο απο 56 χωρες αναμεσα στα 207 προβληματα υγειας που αφηνει ο κορωναϊος ειναι η μυοκαρδιτιδα, η παραλυση απο νευρολογικο συνδρομο, ο ερπης, η θολη οραση, η σμικρυνση πεους (co dick) και η εγκεφαλικη αποβλακωση (brain fog)…. β) Συμφωνα με ερευνα του cdc των ΗΠΑ σε 6,4εκ εμβολιασμενους και 4,6εκ ανεμβολιαστους η συνολικη ετησια θνητοτητα (οχι μονο απο κορωναϊο αλλα απο οτιδηποτε) ειναι 3,5 στους 1000 εμβολιασμενους και 11,1 στους 1000 ανεμβολιαστους.

γ) Ο Ανγκολα οπως και πολλοι αλλοι αθλητες μπασκετ ειχαν νοσησει απο κορωναϊο προσφατα, γεγονος που οδηγησε και στην αναβολη των αγωνων. Η ΑΕΚ εχει δει και αλλους αθλητες να εχουν καθετη αγωνιστικη πτωση (προσωρινα) μετα απο νοσηση με κορωναϊο, πχ Λοτζεσκι και Χρυσικοπουλος στο μπασκετ, Σακχοβ στο ποδοσφαιρο (που ακομα δε βγαζει 90′).

δ) Περαστικα στον παικταρα, η ΑΕΚ πλεον εχει 4+1 ξενους (αγωστο ποτε επιστρεφει) αρα πρεπει να κινηθει οπωσδηποτε για δυο απο τους Λανγκφορντ, Χαρρις, Σλοτερ εφοσον υπαρχει δυνατοτητα συμφωνιας μαζι τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό