18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ανώτερα στελέχη του ΟΣΕ πήραν τα ηχητικά την επομένη των Τεμπών

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία νέα αποκάλυψη για τα ηχητικά ντοκουμέντα από το βράδυ της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, προχώρησε ο διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Τερεζάκης υποστήριξε πως την επόμενη ημέρα του τραγικού δυστυχήματος, το ηχητικό υλικό εστάλη και σε ανώτερα, διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ μέσω emails.  Μάλιστα κάλεσε, εμμέσως τη δικαιοσύνη, να παρέμβει και να ζητήσει να εξεταστούν όλα τα στοιχεία των επικοινωνιών. 

Ως προς τους διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Τερεζάκης υποστήριξε πως «οι δημοσιογράφοι που έκαναν το ρεπορτάζ πρέπει να εξηγήσουν αν έκοψαν, δεν έκοψαν το υλικό όπως και από που το προμηθεύτηκαν».

Έσπευσε μάλιστα να προσθέσει πως ο ΟΣΕ δεν είχε κανένα λόγο να παραποιήσει το οτιδήποτε, όπως είπε και τόνισε πως το υλικό που δόθηκε στις αρχές και τις 3 Μαρτίου του 2023 και αργότερα στις 13 του μήνα, είναι απολύτως κοινό και ίδιο. Ο κ. Τερεζάκης είπε μάλιστα πως υπάρχουν «αρκετοί διάλογοι» και πως εκτίμηση του είναι πως «κάποιο κομμάτι της συνομιλίας κόπηκε από το σύνολο των συνομιλιών. Εμείς στον ΟΣΕ δεν έχουμε σχέση, οι ανακριτικές αρχές μπορούν να το διαπιστώσουν από την έρευνα των επικοινωνιών μας». 

Κατέληξε, λέγοντας πως στελέχη από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με εντολή του ανακριτή Λάρισας πήραν τους σκληρούς δίσκους από το σύστημα καταγραφής. 

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Τερεζάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό