26.8 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αυτές είναι οι μέρες και η ώρα προβολής

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφτασε η πολυαναμενόμενη στιγμή του χρόνου που θα ξαναπαιχτεί στους δέκτες η Πασχαλινή τηλεοπτική υπερπαραγωγή του Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι, ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του κοινού θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 αλλά σε πιο περιορισμένο χρόνο. Συγκεκριμένα, η σειρά θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Πέμπτη έως το Μεγάλο Σάββατο από τις 21:00.

Η αγαπημένη θρησκευτική σειρά όλων των εποχών

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά από το ιταλικό κανάλι RAI 1 στις 27 Μαρτίου 1977 και θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Η εξιστόρηση περιλαμβάνει τη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών:

Ρόμπερτ Πάουελ – Ιησούς ΧριστόςΟλίβια Χάσεϊ – ΠαναγίαΈρνεστ Μποργκνάιν – ΕκατόνταρχοςΡοντ Στάιγκερ – Πόντιος ΠιλάτοςΠίτερ Ουστίνοφ – Ηρώδης ο ΜέγαςΚλαούντια Καρντινάλε – ΜοιχαλίδαΤζέιμς Μέισον – Ιωσήφ από την ΑριμαθαίαΑν Μπάνκροφτ – Μαρία ΜαγδαληνήΚρίστοφερ Πλάμερ – Ηρώδης ΑντύπαςΒαλεντίνα Κορτέζε – ΗρωδιάδαΆντονι Κουίν – ΚαϊάφαςΜάικλ Γιορκ – Ιωάννης ο ΒαπτιστήςΓιώργος Βογιατζής – ΙωσήφΊαν Μακ Σέιν – Ιούδας ΙσκαριώτηςΛόρενς Ολίβιε – ΝικόδημοςΤζέιμς Ερλ Τζόουνς -ΒαλτάσαρΊαν Χολμ – Ζέραχ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό