23 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

«Αλλοπρόσαλλος» καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλάζει το τοπίο του καιρού τη Μεγάλη εβδομάδα με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και βροχές για τις γιορτές του Πάσχα.

Η μετεωρολόγος του Flash, Ελίνα Καρέτσου, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει ότι «με βάση τα τελευταία δεδομένα, με άστατο καιρό θα πραγματοποιηθεί η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα, με τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα. Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, αρκετοί είναι εκείνοι που θα χρειαστούν… υπόστεγο για το ψήσιμο».

Η ανάρτηση της Ελίνας Καρέτσου

«Εβδομάδα των παθών και των… βροχών!

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, με άστατο καιρό θα πραγματοποιηθεί η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα, με τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα. Όσο για την Κυριακή του Πάσχα, αρκετοί είναι εκείνοι που θα χρειαστούν… υπόστεγο για το ψήσιμο.

Αναλυτικά:

Μ. Τετάρτη Τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια, τη βόρεια Κρήτη και το νότιο Ιόνιο

Μ. Πέμπτη Τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη

Μ. Παρασκευή Βροχές και κατά τόπους καταιγίδες στη δυτική και βόρεια Ελλάδα

Μ. ΣάββατοΒροχές και κατά τόπους καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στο νότιο Αιγαίο

Κυριακή του Πάσχα Τοπικές βροχές στην ηπειρωτική χώρα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και στο νότιο Αιγαίο κυρίως το πρωί

Η μέγιστη θερμοκρασία από Μ. Τετάρτη έως και Μ. Παρασκευή θα είναι στις περισσότερες περιοχές έως 26°C με 28°C, με εξαίρεση τα δυτικά και τα βόρεια την Μ. Παρασκευή όπου δεν θα ξεπεράσει τους 22°C με 24°C. Το Μ. Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στην υπόλοιπη χώρα, φτάνοντας η μέγιστη τους 22°C με 25°C στις περισσότερες περιοχές, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα παρουσιάσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα, φτάνοντας τους 25°C με 27°C.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές και βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ.

Υ.Γ. Πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων είναι μια δυναμική υπόθεση, και έτσι για κάθε αλλαγή στην πρόγνωση του καιρού καθώς προχωρούν οι μέρες και επικαιροποιούνται τα δεδομένα, θα σας κρατάμε ενήμερους.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό