19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανώμαλη προσγείωση της Λειψίας στο «Μπορούσια Παρκ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε απόψε (17/9) νικώντας εύκολα με 3-0 τη Λειψία στο «Μπορούσια Παρκ», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την ισοπαλία (0-0) την περασμένη Κυριακή στην έδρα της πολύ δυνατής φέτος Φράιμπουργκ, τα «πουλάρια» έπιασαν υψηλό επίπεδο απόδοσης και ήδη στο ημίχρονο προηγούνταν 2-0 με τα γκολ του Χόφμαν στο 10ο και 35ο λεπτό.

Για τους παραπαίοντες «Ταύρους», που προέρχονταν από το θρίαμβο επί της Ντόρτμουντ (3-0), όλα τελείωσαν στο 53΄, δηλαδή στο σημείο που ο Μπενσεμπαϊνί διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πάντως, ο σοβαρός τραυματισμός του Μάρκο Ρόις στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρκαι η νίκη της Άουγκσμπουργκ απέναντι στην ασταθή στο πρωτάθλημα Μπάγερν  (τέταρτος συνεχής αγώνας χωρίς νίκη) ήταν τα γεγονότα χαρακτήρισαν τους σημερινούς αγώνες.

Ο Ρόις χτύπησε στο 27ο λεπτό ύστερα από σύγκρουση με τον Φλικ της Σάλκε, αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, με την αρχική εκτίμηση να μιλά για πιθανή ρήξη Αχίλλειου τένοντα.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Ντόρτμουντ πήρε το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ επικρατώντας των «βασιλικών μπλε» 1-0 με γκολ του Μουκοκό στο 79΄.

Η Άουγκσμπουργκ εκμεταλλεύτηκε την «αφλογιστία» της Μπάγερν, που έχασε αρκετές ευκαιρίες κι έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας επικράτησε των Βαυαρών 1-0, με γκολ του Μπερίσα στο 59΄.

Η Άιντραχτ πέρασε με 3-1 (6΄ Ρόντε, 55΄ Καμάντα, 88΄ Γιάκιτς – 79΄ Τόμας) από τη Στουτγάρδη, που είχε βασικό τον Μαυροπάνο και με την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια προωθήθηκε στην έκτη θέση.

Τέλος, ισόπαλοι 1-1 έληξαν οι αγώνες Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (57΄ Ντεμιρμπάι – 82΄ Βέλκοβιτς) και Μάιντς-Χέρτα Βερολίνου 1-1 (90΄+4 Κασί – 30΄ Τουσάρ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό