24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ στη Φρανκφούρτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ άλωσε το «Deutsche Bank Park» νικώντας με 2-1 τη γηπεδούχο Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, προσπέρασε στην κατάταξη τους γηπεδούχους κι ανέβηκε στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη δεύτερη Ουνιόν Βερολίνου που παίζει αύριο με την Γκλάντμπαχα και τρεις από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα, οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν με τον Γιούλιαν Μπραντ στο 21΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Νταΐτσι Κάμαντα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Η Άιντραχτ ήταν ανώτερη μετά το 1-1, πίεσε και στο β΄ ημίχρονο αλλά ενάντια στη ροή της συνάντησης ήταν η Ντόρτμουντ που ξαμαπήρε το προβάδισμα, αυτή τη φορά με τον κορυφαίο παίκτη της, Τζουντ Μπέλινγχαμ. 

Μετά το 1-2 η Άιντραχτ είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά απέτυχε λόγω του εξαιρετικού Γκρέγκορ Κόμπελ. 

Στο τέλος, η Ντόρτμουντ διαχειρίστηκε έξυπνα το προβάδισμα κι έφυγε με μια πολύ μεγάλη αλλά και τυχερή νίκη από τη Φρανκφούρτη. 

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, πλήρωσαν την αναποτελεσματικότητά τους αλλά έχουν παράπονα και από τη διαιτησία του Σάσα Στέγκεμαν.

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό