22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μεγάλη Σπόρτινγκ ταπείνωσε την Τότεναμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκη (2-0) τη φέρνει ένα βήμα πριν την πρόκριση στους «16» του Champions League σημείωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επί της Τότεναμ, στο ντεμπούτο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη διοργάνωση.

Τα πάντα στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» κρίθηκαν στο τέλος. Με τις ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά το 0-0 να παραμένει στο στάδιο της Λισσαβόνας, ο Παουλίνιο άνοιξε το σκορ στο 90΄ και ο Άρτουρ Γκόμες έγραψε το 2-0 με έξοχο γκολ στο 90΄+4.

Τα «λιοντάρια», που είχαν νικήσει στην πρεμιέρα με 3-0 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, έκαναν το «2Χ2» και οδηγούν τον 4ο όμιλο, ενώ σταμάτησαν και την παράδοση που τους ήθελε χωρίς νίκη απέναντι σε αγγλική ομάδα (πέντε ήττες, μία ισοπαλία).

Την πρώτη νίκη στον 3ο όμιλο σημείωσε η Ίντερ στη «Ντούσαν Αρένα», νικώντας με 2-0 τη γηπεδούχο Βικτόρια Πλζεν, που γνώρισε και δεύτερη ήττα μετά τη συντριβή (1-5) στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα.

Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ με τον Τζέκο στο 20΄ και διπλασίασαν με τον Ντάμφρις στο 71΄, απέναντι στους Τσέχους που είχαν μείνει με 10 μετά την αποβολή του Μπούχα στο 61΄.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό