17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ανακαλούνται 12.019 Skoda στην Ελλάδα εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata

Ειδήσεις Ελλάδα

12.019 Superb, Fabia, Octavia, Roomster, Yeti, Citigo, Rapid και Kodiaq, παραγωγής ετών 2011 έως 2018, ανακαλεί η Skoda στην Ελλάδα. Τα επηρεαζόμενα οχήματα διαθέτουν μετωπικό αερόσακο πλευράς οδηγού της Τakata, στον οποίο υπάρχει o κίνδυνος ζημιάς στο κάλυμμα της γεννήτριας αερίου σε περίπτωση ενεργοποίησης του.
Σε περίπτωση ατυχήματος με ενεργοποίηση του μετωπικού αερόσακου οδηγού, ενδέχεται να αποσπαστούν μεταλλικά θραύσματα από το περίβλημα (κάλυμμα) τηςγεννήτριας και κατά συνέπεια να τραυματίσουν τους επιβάτες του οχήματος.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του δικτύου συνεργατών service Skoda, προκειμένου, και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να αντικατασταθεί η γεννήτρια αερίου/μονάδα αερόσακου οδηγού.
Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Skoda στο τηλέφωνο 210 9981081 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: [email protected].

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό