22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η νέα Skoda Octavia θα κλέψει καρδιές στις 14 Φεβρουαρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Για κάποιους η 14η του Φεβρουαρίου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη και το έτερον ήμισυ τους. Για άλλους έχει Champions League και για κάποιους άλλους, είναι η ημέρα που η Skoda θα αποκαλύψει τη νέα Octavia και ανάμεσα στις υπόλοιπες, “υποδεέστερες” εκδόσεις την κορυφαία “RS”! Γιατί η παγκόσμια ψηφιακή πρεμιέρα του μοντέλου που από το πρώτο λανσάρισμα του στην αγορά το 1996 έχει πουλήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο ανεξαρτήτως ημέρας. Ακόμα και την εποχή που… βασιλεύουν τα SUV!

Εν έτη 2024 και τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής της 4ης γενιάς της Skoda Octavia το μοντέλο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο τόσο ως hatchback όσο και σε Combi μορφή ενώ το facelift περιλαμβάνει όπως είπαμε την καυτή, RS έκδοση αλλά και την λιγότερο καυτή αλλά εξίσου σπορτίφ, Sportline. Το φρεσκάρισμα της δημοφιλούς Octavia περιλαμβάνει τα προηγμένα LED matrix εμπρός φωτιστικά σώματα με τη νέα “υπογραφή”, σχεδιασμένα στην δεύτερη γενιά της τεχνολογίας να παρέχουν ακόμα καλύτερο φωτισμό και ενσωματώνοντας πλέον το Crystallinium, έναν μοναδικό στοιχείο που χαρίζει μία χαρακτηριστική μπλε χροιά στο εσωτερικό των φαναριών και αναβαθμίζει περαιτέρω την εμφάνιση.

Επιπλέον, παρατηρούμε από τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα γρίλια και τα επίσης νέα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Αυτό που δεν μπορούμε να ξέρουμε είναι τι θα αλλάξει στον τομέα των κινητήριων συνόλων. Η λογική λέει πως η Skoda θα συνεχίσει να προσφέρει την γνώριμη γκάμα των κινητήρων 1.0, 1.5 και 2.0 λίτρων που συμπεριλαμβάνει φυσικά την plug-in υβριδική έκδοση για αυτούς που θέλουν από το sedan ή το station wagon τους να παρέχει δυνατότητα κίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Για οτιδήποτε περισσότερο θα πρέπει να περιμένει την επόμενη γενιά πιθανώς αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για την προσθήκη της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης για τα επόμενα χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό