16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανάβαση Πάρνηθας- Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 11:00 στη θέση Μετόχι στην Πάρνηθα  θα ηχήσουν οι κλασικοί κινητήρες των αυτοκινήτων  των μελών και φίλων της ΦΙΛΠΑ.

Το περιβάλλον έχει αλλάξει μετά την τελευταία πυρκαγιά του καλοκαιριού το 2023. Οι Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου με σεβασμό προς την άγρια πλέον φύση, επαναλαμβάνουν την εκδήλωση με περιορισμένες θέσεις συμμετοχής και με έμφαση στα κλασικά αυτοκίνητα σε ήπιο regularity ρυθμό.

Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων με τα συλλεκτικά αυτοκίνητά τους θα αρχίσει στις 09:30 στο Parking του τελεφερίκ. Εκεί θα γίνει η διανομή του υλικού και η ενημέρωση από τον αλυτάρχη. Λίγη ώρα πριν από την εκκίνηση τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν να παρατάσσονται σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής, στο σημείο λίγο πριν το ιστορικό σημείο εκκίνησης. Η διοργανώτρια λέσχη παρακαλεί τους θεατές να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους κατά μήκος της διαδρομής και να παρακολουθήσουν την ανάβαση από ασφαλή σημεία, συμβάλλοντας έτσι στην απόλυτη ασφάλεια της εκδήλωσης.

Στις 10:00 ο δρόμος από το σημείο εκκίνησης ως το Casino Mont Parnes θα κλείσει για όλα τα συμβατικά οχήματα και θα ανοίξει μετά τις 13:30 όπου και θα έχουν επιστρέψει όλοι οι συμμετέχοντες. Η απονομή των νικητών της Ανάβασης Πάρνηθας, θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 19:30 στο εντευκτήριο της λέσχης Κυβέλης 6, Γέρακας.Η ΦΙΛ.Π.Α παρακαλεί θερμά να τηρήσετε πιστά τις οδηγίες της Οργάνωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό