22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αμιγώς ηλεκτρικά τα R μοντέλα της Volkswagen από το 2030

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Volkswagen R, το τμήμα επιδόσεων της γερμανικής εταιρίας, εργάζεται σε αρκετά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, καθώς η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προσφέρει αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων μέχρι το 2030.
Η γερμανική εταιρεία ίδρυσε το τμήμα R το 2002 και από τότε έχει προσφέρει μια σειρά από εκδόσεις υψηλών επιδόσεων μοντέλων, όπως τα Golf, Passat, T-Roc και Tiguan. Ωστόσο, η υπο-μάρκα ευθυγραμμίζεται με την δέσμευση Way to Zero της Volkswagen, με την τελευταία να έχει ανακοινώσει ότι θα πουλά αποκλειστικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2035, ήτοι όταν οι πωλήσεις νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων δεν θα επιτρέπονται σε όλη την Ευρώπη.

Η Volkswagen δηλώνει ότι μετατρέπει σταδιακά το χαρτοφυλάκιό της, έχοντας αρκετά αμιγώς ηλεκτρικά R μοντέλα στα στάδια του σχεδιασμού, για να προσθέσει ότι αυτήν τη στιγμή αξιολογεί διάφορες ιδέες και δυνατότητες. Ωστόσο, θα προσφέρουμε τα R μοντέλα, μόνο όταν αυτά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.
Συνεχίζοντας, η εταιρία είπε ότι όλα τα ηλεκτρικά R μοντέλα, όπως και οι προκάτοχοί τους που διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης, θα διαθέτουν τεχνολογίες από αγωνιστικά πρωτότυπα, όπως το εξαιρετικά γρήγορο ID R.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό