24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ο Αλμέιδα αποθέωσε τον Φαν Βέερτ: «Γι’αυτό τον φέραμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τομ Φαν Βέερτ ήταν ο πρωταγωνιστής στο ΑΕΚ – Λαμία, καθώς ερχόμενος από τον πάγκο, άνοιξε το σκορ του αγώνα και πέτυχε δεύτερο γκολ για να “σφραγίσει” τη νίκη της ομάδας του με 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, ο Ματίας Αλμέιδα αποθέωσε τον Φαν Βέερτ και εξήγησε γιατί αποφάσισαν να τον αποκτήσουν παρά τον τραυματισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα τόνισε τα εξής: «Ο Τομ μόλις ήρθε στην ομάδα είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός. Όταν αποφασίστηκε να τον φέρουμε στην ΑΕΚ, θεωρήσαμε ότι ήταν σωστό γιατί έχει χαρακτηριστικά που μπορούν να ξεκλειδώσουν παιχνίδια όπως το σημερινό. Είναι ένας γκολεαδόρ».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Φαν Βέερτ έδωσε τα εύσημα στον Πέτρο Μάνταλο και δήλωσε τα εξής: «Ένιωσα πολύ ωραία. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, ήμουν για πολλούς μήνες στην κερκίδα και σε κάθε παιχνίδι που έβλεπα ήθελα και περισσότερο να παίξω. Μπόρεσα να παίξω, να σκοράρω και να κερδίσει η ομάδα, οπότε ήταν μια πολύ μέρα βραδιά για μένα. Δεν είναι μόνο ότι μπήκα και σκόραρα. Πήρα μια καταπληκτική σέντρα από τον Μάνταλο, δεν μπορώ να σκοράρω αν δεν πάρω μια τόσο καλή πάσα από συμπαίκτη μου. Οπότε του αξίζουν τα εύσημα για την ασίστ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό