18.8 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Δείτε το με την παρακάμερα του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League, όπου ξεχωρίζουν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ κι έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε ανατροπή στην ανατροπή κι όπως είναι φυσικό οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι. Η παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτυπώνει με ξεχωριστό τρόπο την «τρέλα» που επικράτησε στην Τούμπα.

Δείτε όσα κατέγραψε στο παρακάτω

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή και θέληση»

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τα δύο γκολ που πέτυχε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του ντέρμπι, έκανε δηλώσεις, στις οποίες υπογράμμισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε όλα για όλα. Είχαμε ψυχή από την αρχή και θέλαμε πάρα πολύ το ματς. Αυτό είναι, πιστεύω. Η θέληση».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι κοντά ή μακριά: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε ματς και να τα δίνουμε όλα όπως τα δώσαμε σήμερα (σ.σ. χθες)».

Για το αν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος κι ο ΠΑΟΚ το γύρισε: «Εμείς το ίδιο το θέλαμε. Όπως το θέλαμε και στην αρχή, έτσι το θέλαμε και στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαμε πάλι όλα για όλα. Φάγαμε βέβαια, το γκολ. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μας, αλλά το ανατρέψαμε».

Για το αν ήταν από τα ματς που ένιωσε πολύ καλά για τον εαυτό του: «Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) το καταευχαριστήθηκα μπορώ να πω».

Για το πού αφιερώνει τα γκολ του: «Το ένα είναι για το μωράκι ενός φίλου μου και το άλλο για τον πατέρα μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό