15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήττα από Φέγενορντ (1-3) στον δεύτερο φιλικό της η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φιλική» ήττα με 1-3 από τη Φέγενορντ γνώρισε η ΑΕΚ, που δεν έφτασε στο επίπεδο απόδοσης το οποίο είχε στον προηγούμενο φιλικό και στη νίκη επί της Φίτεσε, με το ίδιο σκορ.

Το βασικό πρόβλημα σήμερα, απέναντι στην ομάδα του Ρότερνταμ, ήταν στο ανασταλτικό κομμάτι και ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνάς της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και την ήττα της, παρότι προηγήθηκε στο σκορ.

Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτασαν στο 1-0 στο 14ο λεπτό με ωραία ενέργεια του Τάνκοβιτς, όμως το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ, αφού σε εννέα λεπτά (29ο – 38ο) τα μεγάλα αμυντικά λάθη τιμωρήθηκαν με τρία γκολ από τους Ολλανδούς.

Στο 6ο λεπτό η Φέγενορντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Τσιντώτα, ενώ στο 8΄ από φάση διαρκείας στην ελληνική περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα ο Μπακάκης απομάκρυνε.

Οι Ολλανδοί συνέχισαν να πιέζουν μετά το 0-1, δημιουργούσαν προβλήματα στους στόπερ Λάτσι – Νεντελτσιάρου και στο 29΄ έφτασαν στη ισοφάριση με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λίνσεν.

Τρία λεπτά αργότερα η μπάλα «χάθηκε» και ο Μπάνις έδωσε προβάδισμα στη Φέγενορντ, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σινέστρα στο 38΄, που δεν αρνήθηκε το «δώρο» που του έκαναν Τσιντώτας και Λάτσι με την ασυνεννοησία τους. 

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το γκολ ο Μιλόγεβιτς άλλαξε τον Λάτσι με τον Λόπες. Το αρχικό 4-1-4-1 άλλαξε στο β΄ ημίχρονο σε 4-4-1-1, με τον Μάνταλο πίσω από τον σέντερ φορ (Ανσαριφάρντ), και τον Λιβάι Γκαρσία αντί του Σάκχοφ.

Περίπου στη μία ώρα αγώνα η Φέγενορντ έκανε αρκετές αλλαγές, λίγο αργότερα τη μιμήθηκε η Ένωση και κάπως έτσι ο ρυθμός του παιχνιδιού ατόνησε, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να κινδυνεύουν με τέταρτο γκολ στο 70΄, από νέο λάθος του Τσιντώτα που διόρθωσε σωτήρια ο Ραντόνια.

Στο 74΄ ο ίδιος μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή και στο 80΄ ο Χριστόπουλος με ωραία ενέργεια από αριστερά άδειασε δύο παίκτες αλλά σούταρε αδύναμα και δεν απείλησε τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ. 

Η ΑΕΚ έπαιξε με τους Τσιντώτα, Μπακάκη (67΄ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι (40΄ Λόπες), Μιτάι (67΄ Ραντόνια), Σάκχοφ (46΄ Γκαρσία), Σιμάνσκι (67΄ Σαμπανάτζοβιτς), Γαλανόπουλο (76΄ Χριστόπουλος), Τάνκοβιτς, Μάνταλο (76΄ Ρουκουνάκης) και Ανσαριφάρντ (55΄ Κοσίδης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό