24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Nέος αρχηγός της Άρσεναλ o Μάρτιν Όντεγκαρντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ θα φορά τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, ο οποίος αποτελεί τον νέο πρώτο αρχηγό των «Κανονιέρηδων», σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας.

Ο 23χρονος Νορβηγός, που θεωρήθηκε «παιδί θαύμα» σε πολύ νεαρή ηλικία αγωνιζόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, μοιάζει να βρήκε το ποδοσφαιρικό του «λιμάνι» στο Λονδίνο και την Άρσεναλ.

Παρότι από την πρώτη στιγμή υπολογιζόταν ως ένα από τα κορυφαία ανερχόμενα ταλέντα στον κόσμο, ο Όντεγκαρντ δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης και πέρασε διαστήματα ως δανεικός στις Χέρενφεν, Φίτεσε, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Άρσεναλ, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, που αποκτήθηκε από τους Άγγλους έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπό τις οδηγίες του Μικέλ Αρτέτα έχει αγωνιστεί σε 60 περιπτώσεις, βρίσκοντας δίχτυα 9 φορές και μοιράζοντας 7 ασίστ, με την εν γένει παρουσία του να βελτιώνει κατά πολύ τη δημιουργία της Άρσεναλ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Μάρτιν Όντεγκαρντ είναι ο νέος αρχηγός της πρώτης μας ομάδας. Ο 23χρονος έχει μεγάλη επιρροή από όταν έφτασε στο Emirates από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2021, αρχικά ως δανεικός και έχει παίξει 60 φορές, σκοράροντας 9 γκολ.

Ο Όντεγκαρντ έχει εμπειρία φορώντας το περιβραχιόνιο, όντας αρχηγός της Νορβηγίας από τον Μάρτιο του 2021, με την οποία μετρά 43 συμμετοχές. Ευχόμαστε στον Μάρτιν κάθε επιτυχία σαν αρχηγό μας», αναφέρει η ενημέρωση της Άρσεναλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό