22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Έψαξε στην… κερκίδα αντικαταστάτη του 4ου διαιτητή!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν τραυματιστεί ένας διαιτητής τι συμβαίνει; Ο εκφωνητής του Βόλφσμπουργκ – Κολωνία έχει βρει την λύση.

Στο «Wolkswagen Arena» ο βοηθός διαιτητή, Τόρμπεν Ζίβερ δέχθηκε τη μπάλα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως τα ιατρικά επιτελεία κατευθύνθηκαν προς το μέρος του και τελικά αποχώρισε για τα αποδυτήρια.

Γρήγορα ξεκίνησε η… αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του, με τον εκφωνητή του γηπέδου να σπεύδει να λύσει το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, ρώτησε από τα μεγάφωνα αν θα επιθυμούσε κάποιος οπαδός να αναλάβει τη θέση του βοηθού. Μάλιστα, ένας θεατής που είχε την κατάλληλη εκπαίδευση κλήθηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Τόμπιας Κρουλ ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Ζίβερ, με το παιχνίδι να ξεκινάει πάλι ένα τέταρτο αργότερα.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί πρόσφατα (18/1) και στον αγώνα της Γουλβς με την Μπρέντφορντ, στο πλαίσιο του FA Cup.

Ο Ρος Μπένετ, όπως ονομάζεται, ξεκίνησε να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις κερκίδες με τον 11χρονο γιο του, όμως την ολοκλήρωσε όντας ο… 4ος διαιτητής! Ο ρέφερι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο έξτρα ημίωρο, αναπληρωτής δεν υπήρχε στο «Μολινό» και κάπως έτσι κλήθηκε στην ανάγκη ένας… φίλος από τον κόσμο. «Απλώς σκέφτηκα, ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί ποτέ αυτό;» δήλωσε ο φίλαθλος-διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μπένετ εκτελεί χρέη διαιτητή σε επίπεδο Κ11 και χρειάστηκε… ταχύρρυθμα μαθήματα από τον «άρχοντα του ματς» για το πώς χρησιμοποιείται ο φωτεινός πίνακας. Εκείνος συμπεριφέρθηκε άψογα και επαγγελματικά, παρά το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του έξτρα 30λεπτου είχε να διαχειριστεί και αρκετά παράπονα από τους ανθρώπους στον πάγκο της Μπρέντφορντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό