22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός AKTOR στο ΣΕΦ με τον διαιτητή… καμεραμάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Πέμπτης (14/03) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ τράβηξε τα βλέμματα ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης, με τις δύο ελληνικές ομάδες να δίνουν μια άκρως ανταγωνιστική παράσταση η οποία ενδέχεται να κρίνει πολλά ενόψει της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της Euroleague.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε μεγάλη βάση στο εν λόγω παιχνίδι αφού ήταν αναμφίβολα το πιο δημοφιλές της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Αυτό το έδειξε και με τις έξτρα ενέργειες στις οποίες προχώρησε για χάρη του μεγάλου «ντέρμπι αιωνίων» με αποκορύφωμα την POV CAM που χρησιμοποίησε με τη συμβολή των διαιτητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκ των αρχόντων της αναμέτρησης, Σρέτεν Ράντοβιτς έφερε μια μικρή κάμερα στην στολή του, που κατέγραφε ουκ ολίγες φάσεις από το παιχνίδι οι οποίες βγήκαν στη δημοσιότητα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την EuroLeague.

Διάλογοι μεταξύ παικτών και προπονητών με τους διαιτητές, εξηγήσεις με τους αρχηγούς των δύο ομάδων και φυσικά η δράση των πρωταγωνιστών πάνω στο παρκέ από απόσταση… αναπνοής, ήταν μερικές αξιοσημείωτες φάσεις του ενδιαφέροντος βίντεο που δημοσίευσαν οι άνθρωποι της λίγκας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό