20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τρεις παίκτες της Πόρτο αποβλήθηκαν, κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρελά πράγματα συνέβησαν στην Πορτογαλία το βράδυ του Σαββάτου (30/03) στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Εστορίλ και την Πόρτο. Οι παίκτες των «δράκων» ήταν έξαλλοι για τον μη καταλογισμό πέναλτι και σε ένα επεισοδιακό φινάλε έλαβαν τρεις κόκκινες κάρτες, ενώ μερικοί παίκτες τους κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Εστορίλ επικράτησε με 1-0 και επί της ουσίας έθεσε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος την Πόρτο, η οποία πλέον βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόντας, ενώ έχει και ματς παραπάνω. Ο αγώνας δεν έγινε viral για τα ποδοσφαιρικά του δρώμενα, αλλά για τα όσα ακολούθησαν την φάση του 57ου λεπτού.

Ο διαιτητής Αντόνιο Νόμπρε έδειξε την άσπρη βούλα για την Πόρτο, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του. Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ήταν ευχαριστημένοι, καθώς το σκορ ήταν ακόμα στο 0-0, και αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ έμειναν με 10 παίκτες στο 65ο λεπτό λόγω αποβολής του Ντιόγκο Κόστα.

Από εκεί και πέρα κυριάρχησε το απόλυτο χάος. Ο γιος του προπονητή της Πόρτο, Φραντσίσκο Κονσεϊσάο την γλύτωσε στο 77ο λεπτό και δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φραστική επίθεση στον ρεφερί, αλλά αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 89′ για χτύπημα στον αντίπαλό του.

Στο 90+2′ αποχώρησε για τα αποδυτήρια και ο Βιτάλ της Εστορίλ, τη στιγμή που πριν τη λήξη αποβλήθηκε και ο Πεπέ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γουέντελ δεν συγκρατήθηκε και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή, με τους συμπαίκτες του να επιχειρούν να τον σταματήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό