19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Έφτασα μια ανάσα από την Λίβερπουλ το 2017»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο, αποκαλύπτει ότι το 2017 είχε φτάσει μια ανάσα από την ομάδα  της Λίβερπουλ και ότι μάλιστα είχε υπάρξει και η σχετική συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά των «reds» και της τότε του ομάδας Σάντος. Ο ίδιος είχε επιλέξει να παραμείνει στην Βραζιλιάνικη ομάδα να τελειώσει τις σπουδές του και μετέπειτα να κάνει την πορεία του, όσο δελεαστικό και αν ήταν το ποσό των «κόκκινων» όπως αποκαλύπτει.

Η ομάδα της Λίβερπουλ του πρόσφερε τότε 3 εκατομμύρια ευρώ για να το κάνει δικό της αλλά η μεταγραφή χάλασε επί της ουσίας εξαιτίας του, λέγοντας «όχι» στην προσφορά. Σε συνέντευξή του στην Guardian μίλησε σχετικά για τους λόγους που «χάλασε» την τελευταία στιγμή τη μετακίνησή του, αναφέροντας:

«Σχεδόν πήγα στη Λίβερπουλ το 2017. Η συμφωνία είχε κλείσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά χάλασε επειδή είπα ‘όχι’. Θέλησα να μείνω στη Σάντος, να γράψω ιστορία και να ολοκληρώσω τις σπουδές μου πριν φύγω, ακόμα κι αν η πρόταση της Λίβερπουλ ήταν πολύ καλή».

Ο ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» έχει αποδειχθεί «διαμάντι», διανύει μια καταπληκτική σεζόν στην Μαδρίτη, και οι προτάσεις που έρχονται από τις τοπ ομάδες είναι συνεχής. Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα μάλιστα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι,, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν ενδιαφερθεί για τον 23χρονο Βραζιλιάνο σταρ, για μια επικείμενη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ο ίδιος όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα έχει αρνηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό