16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρχεται 11 Μαΐου με Snapdragon 768G και οθόνη 120Hz

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέρυσι τον Δεκέμβριο, η θυγατρική της Xiaomi παρουσίασε το Redmi K30 5G. Από τότε, κυκλοφορούν φήμες για μία μικρότερη έκδοση που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος με το όνομα K30i. Ωστόσο, πριν το συγκεκριμένο μοντέλο, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα διαθέσει στην αγορά ένα ακόμα smartphone της σειράς, το Redmi K30 5G Speed Edition.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με την προωθητική αφίσα που δημοσίευσε η εταιρεία, το K30 5G Speed Edition θα έχει επίπεδη οθόνη με διπλό punch hole και μικρά bezels. Από εκεί και πέρα, τα μόνα στοιχεία που μας δίνει η αφίσα είναι ότι η παρουσίαση του smartphone θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου.

Μπορεί η αφίσα να μην δίνει καμία πληροφορία για τα χαρακτηριστικά του Redmi K30 5G Speed Edition, αλλά το έξυπνο τηλέφωνο βρίσκεται ήδη στο ηλεκτρονικό κατάστημα JD.com και η καταχώρηση του αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία. Αρχικά, η οθόνη του smartphone θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και θα έχει διαγώνιο 6,65 με 6,74 ίντσες, για κάποιο λόγο η σελίδα δεν ξεκαθαρίζει την ακριβή διάσταση.

Στο εσωτερικό του K30 5G Speed Edition θα υπάρχει ο Snapdragon 768G, που φαίνεται ότι είναι μία πιο ισχυρή έκδοση του Snapdragon 765G. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικός χώρος. Τέλος, στην πλάτη του smartphone θα υπάρχει τετραπλή κάμερα 64MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Redmi K30 5G Speed Edition αναμένεται να γίνει άμεσα διαθέσιμο στο JD.com και αργότερα να κυκλοφορήσει σε περισσότερα online καταστήματα και αγορές. Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μαζί με τη Speed Edition και το μικρό K30i.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό