20 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Έρχεται το φορείο να με μαζέψει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρομάριο στοχεύει στην επιστροφή του στην ενεργό δράση στα 58 του και επιθυμεί να γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος, ξεπερνώντας τον Ιάπωνα Μιούρα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1994 με την Βραζιλία αναμένεται να αγωνιστεί με την Αμέρικα και θα ζήσει μία μοναδική εμπειρία, αφού το όνειρό του να έχει για συμπαίκτη τον γιο του θα γίνει πραγματικότητα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση, με τον Ρομάριο να δηλώνει με αρκετή δόση χιούμορ: «Σχετικά με την προπόνηση… Είμαι κουρασμένος. Σε λίγο θα έρθει το φορείο να με μαζέψει… Είχα να προπονηθώ 16 χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Ρομάριο είπε αστειευόμενος: «Θα παίζω όποτε θέλω, θα φύγω όποτε θέλω. Αν δεν αρέσει στον προπονητή θα τον απολύσω. Αν ένας παίκτης δεν μου δίνει την μπάλα, θα τον διώξω. Αν υπάρξει πέναλτι, ο πρόεδρος θα ζητήσει από τον προπονητή να το εκτελέσει. Εάν ο προπονητής αποφασίσει να μην το εκτελέσει, ο προπονητής θα φύγει και ο πρόεδρος θα το εκτελέσει ό,τι και αν συμβεί, αυτό είναι ευθύνη του προέδρου».

Καταλήγοντας, ο Ρομάριο ανέφερε: «Στόχος μου εδώ, ως ο μεγαλύτερος όλων, είναι να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον γιο μου. Πολλοί αθλητές έχουν αυτόν τον στόχο. Λεμπρόν Τζέιμς, Ριβάλντο… Πολύ λίγοι είχαν αυτή την ευκαιρία και πολλοί την ήθελαν. Εγώ θα έχω αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους. Δεν πρόκειται να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα. Η ιδέα είναι να παίξω λίγα λεπτά σε ορισμένα παιχνίδια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό