18.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έρχεται τον Απρίλιο το Smart #3

Ειδήσεις Ελλάδα

Το επόμενο στάδιο της εξέλιξης της “νέας Smart” θα πάρει τη μορφή ενός coupe-SUV με όνομα Smart #3, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στην Σαγκάη τον ερχόμενο Απρίλιο. Το Smart #3 θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε μέγεθος από το #1 και θα τοποθετηθεί στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικό C-segment για να σταθεί απέναντι σε προτάσεις όπως το Skoda Enyaq Coupe, το VW ID.5 και την επερχόμενο BMW iX2 μεταξύ άλλων.

Το design του Smart #3 δεν αποτελεί μυστικό από τον Νοέμβριο του 2022 οπότε και διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το γραφείο ευρεσιτεχνιών της Κίνας αλλά ας παίξουμε για λίγο καιρό ακόμα το παιχνίδι που θέλει η Smart και ας ξεχάσουμε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα την προαναφερθείσα διαρροή. Τα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία αποκαλύπτουν ένα επιθετικό design, γεμάτο μεγάλες καμπύλες ενώ δεν κρύβονται οι επιρροές από το Smart #1 με την χαρακτηριστική “shark nose” μάσκα και τα ίδιου σχήματος φωτιστικά σώματα τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα αφορά στο μέγεθος, με το #3 να λέγεται πως έχει μήκος 4.4 μέτρα και φυσικά, στην κεκλιμένη οροφή που χαρίζει στο νέο μοντέλο έναν διαφορετικό χαρακτήρα.

Σημαντικές εκπλήξεις δεν περιμένουμε ούτε στο design του εσωτερικού αλλά ούτε και στα μηχανικά με τις φήμες να αναφέρουν πως μάλλον θα δούμε τις επιλογές που παρέχονται στο #1 όσον αφορά στους ηλεκτροκινητήρες και τις μπαταρίες, να αντικατοπτρίζονται και στο #3. Όπως και να έχει, σε λίγες εβδομάδες θα αποκαλυφθούν όλα αφού η έκθεση της Σαγκάη ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 18 Απριλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό