19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έρχεται ο νέος κύκλος με ανανεωμένη κριτική επιτροπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια έκπληξη επεφύλαξε ο ΣΚΑΙ για τους τηλεθεατές του My style rocks, αφού την Παρασκευή το απόγευμα, λίγα λεπτά μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας, όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Μορτασία, ανακοίνωσε την έναρξη του επόμενου κύκλου, ο οποίος ξεκινά σε τρεις μέρες, δηλαδή την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. 

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη έκπληξη, καθώς σε αυτό τον νέο κύκλο θα έχουμε και αρκετές αλλαγές. Οι μονοι που παραμένουν σταθεροι στις θέσεις τους είναι η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση αλλά και ο… παλιός Στέλιος Κουδουνάρης στην κριτική επιτροπή. Αντίθετα, η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός, αποτελούν παρελθόν για το My style rocks, καθώς στην θέση τους έρχονται ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος επιστρέφει μετά απο μικρή απουσία, αλλά και η Έβελυν Καζαντζόγλου, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή.

: ΣΚΑΙ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

Τα φώτα στην πασαρέλα του My Style Rocks σβήνουν μόνο για να ξανανοίξουν, ακόμη πιο λαμπερά!

Το show που αγαπά το στυλ και τη μόδα επιστρέφει στις οθόνες μας, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 16.15, με νέο κύκλο επεισοδίων και οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου!

Τρεις προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χώρο της μόδας και έχουν καταξιωθεί ως κορυφαίοι επαγγελματίες με τη δημιουργικότητά τους, αναλαμβάνουν τις θέσεις της κριτικής επιτροπής: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

Εννέα fashionistas που αγαπούν τη μόδα, εκφράζονται μέσα από αυτήν και οραματίζονται να εξελιχθούν σε ό,τι αφορά το στυλ, ανεβαίνουν στην πασαρέλα και είναι έτοιμες να ζήσουν την εμπειρία του My Style Rocks!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό