21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δυναμικά ξεκινήματα , παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, εξαιτίας των γνωστών περιοριστικών καταστάσεων, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Τι καλύτερο, όταν αυτά τα ξεκινήματα να μπορούν να συνδυαστούν με σωστά μελετημένες κινήσεις, με υπομονή αλλά και αφοσίωση στους στόχους.

Στο ζώδιο της φιλοδοξίας και των υψηλών στόχων, θα κάνει μετά από 2 περίπου χρόνια την είσοδο του ο Άρης, μόνο που αυτό το πέρασμα του θα είναι πολύ πιο ευχάριστο, σε σχέση με το προηγούμενο,  αφού δεν θα έχει στον δρόμο του δύσκολες συναντήσεις, αντίθετα, θα βρει πρόσφορο έδαφος, για καινοτομίες, σημαντικές ευκαιρίες , δυναμικές αποφάσεις οι οποίες θα φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των σχεδίων μας.

Εξίσου σημαντικό όμως, είναι το γεγονός ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε  τα εξωτερικά εμπόδια, που μπορεί να υπήρχαν στον δρόμο μας. Η κάθε μας κίνηση , θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά όχι μόνο στην επιτυχία,  αλλά και  στην αλλαγή της εικόνα μας, καθώς αυτή τη χρονική περίοδο είναι εξίσου σημαντικό για όλους μας, να βελτιώσουμε το κοινωνικό μας προφίλ.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 24/01 στις 14: 53 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 06/03 στις 08: 28 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του , δεν θα μας φοβίσει η σκληρή δουλειά ενώ θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί με όσους προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν  αθέμητα μέσα ή πλάγιους τρόπους.

Από το πέρασμα του ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι), τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν με ενθουσιασμό τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια ,παράλληλα όμως θα έχουν και νέες κατακτήσεις στην ερωτική τους ζωή, ενώ, θα δυσκολέψει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) τα οποία θα δώσουν αρκετές μάχες τόσο στο χώρο της εργασία τους όσο και στις προσωπικές τους σχέσεις.

Πολύ σημαντικό για τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας θα είναι το γεγονός ότι θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Άρη με την Αφροδίτη από τις 13/02- έως και τις 06/03 που θα κάνουν μαζί την είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

Στις 04/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία (8ο 01’), θα βοηθήσει τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες.
Στις 08/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (11ο 01’), θα ωθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν αποφάσεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και να προχωρήσουν σε κινήσεις αιφνιδιασμού οι οποίες όμως θα είναι επιτυχημένες.
Στις 16/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη (16ο 54’), υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και επιτυχημένες συνεργασίες τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και των υπολοίπων ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 23/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα (22ο 12’), θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και θα βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι  Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου,  καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,
Στις 03/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (27ο 50’), θα βοηθήσει να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά, ενώ από την άλλη πλευρά υπόσχεται και δυνατές ερωτικές εμπειρίες τόσο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Αιγόκερου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη ορμή και θάρρος εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας, και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δουλεύοντας ακούραστα και μεθοδικά. Εξίσου σημαντικό για εσάς όμως, να βρείτε τρόπους για να διαχειριστείτε το άγχος σας, και να προστατεύσετε την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες περιόδους τους χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αποτελέσει την κινητήριο σας δύναμη για να προωθήσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα  τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε θέματα γραφειοκρατίας. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι θα είναι η ευκαιρία για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος για τα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε  Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), και να είστε συνεπείς, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποια ξαφνικά έξοδα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία μπορεί να έχει ρίσκο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε το άγχος και τις ανασφάλειες σας και να ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις σχέσεις σας με τους άλλους θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας , θα στρέψει την προσοχής σας τόσο στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, για τις οποίες θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ώστε να δείτε με ποιους συνεργάτες θα συνεχίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συγκρουστείτε με τον σύντροφο σας, καθώς αυτός θα απαιτεί από εσάς να δώσετε λύσεις.

ΛΕΩΝ

Μια έντονη καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις ξεκινά για  εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας φέρει νέες ευθύνες και αρκετές υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ είναι πιθανό να έρθετε και σε σύγκρουση με ορισμένους συναδέλφους σας, εξαιτίας κάποιων πρωτοβουλιών σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες, δυναμικές αλλά ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν στο δρόμο και να προχωρήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας, με ενθουσιασμό.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας σπορ, ενώ στο παιχνίδι του έρωτα θα είστε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Με τα  θέματα του σπιτιού σας ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε  εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας, να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει και κάποιες εντάσεις στις μεταξύ σας σχέσεις, ενώ θα έχετε και αρκετό άγχος. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια μετακόμιση ή να χρειαστεί για κάποιες ημέρες να δουλέψετε από το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής θα αλλάξουν σημαντικά. Η είσοδος του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει την ζωή σας σε πιο έντονους ρυθμούς, καθώς σε επαγγελματικό επίπεδο,  θα έχετε ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με πολλές  επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις, και ένας από τους εχθρούς σας θα είναι ο χρόνος, γι’ αυτό και απαιτεί από εσάς να παίρνετε άμεσες αποφάσεις. Από την άλλη πλευρά, η πίεση και ο εκνευρισμός μπορεί να σας κάνει απρόσεχτους ιδιαίτερα όταν οδηγείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με το ταίρι σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το πορτοφόλι σας, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασισμένοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, για τα οποία δουλεύεται εδώ και καιρό, ενώ δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε και με όσους προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε πρωτοβουλίες και θα διεκδικήσετε την προσοχή του συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά ενισχύει το άγχος σας για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας ωθήσει και σε παρασκηνιακές δράσεις στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας και κοινωνικής δράσεις ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφα, καθώς θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, στις οποίες θα γνωρίσετε και άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε με τους φίλους σας τα νέα σχέδια σας, ενώ μπορεί να συμμετέχετε και σε διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό