20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα αγοράσει τον Ακαϊντίν, επιστρέφει στη Φενέρ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσία του Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό εκτιμάται πως έχει ολοκληρωθεί κι όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός δεν θα αποτελέσει παίκτη του «τριφυλλιού» στη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Sabah», οι «πράσινοι» δεν έχουν πειστεί από τις έως τώρα εμφανίσεις του και δεν σκοπεύουν να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας του ώστε να τον διατηρήσουν μόνιμα ως παίκτη τους. Υπενθυμίζεται πως ο Ακαϊντίν είναι δανεικός στον Παναθηναϊκό από τη Φενέρμπαχτσε μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε την 2η μεταγραφή του Φατίχ Τερίμ στην ομάδα, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας με τους πολλούς τραυματισμούς. Τα πρώτα δείγματα ήταν αρνητικά, έπειτα ο ίδιος βελτιώθηκε με πολύ καλές εμφανίσεις όπως εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ στη «Λεωφόρο», αλλά το ματς στην OPAP Arena απέδειξε πως είναι επιρρεπής σε λάθη. Προσόν που ο Τερίμ δεν θα έλεγε κανείς πως εκτιμά ιδιαίτερα…

Κάτι που φάνηκε και στην αντίδρασή του στο ασυγχώρητο λάθος που πραγματοποίησε στο γκολ του Εζέκιελ Πόνσε, στην ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, η «Sabah» επικαλείται και ελληνικά ρεπορτάζ, τα οποία αναφέρουν τον Ακαϊντίν ως τον «πονοκέφαλο του Φατίχ Τερίμ» στον Παναθηναϊκό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό