16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ο έντονος καβγάς στην Αμερική – Η σχέση τους που έχει περάσει από 40 κύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σοβαρό πλήγμα φαίνεται πως έχει δεχτεί η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με τις δύο γυναίκες να φέρονται να έχουν διακόψει κάθε επαφή μεταξύ τους μετά από έντονο καβγά.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», μητέρα και κόρη είχαν έναν έντονο καβγά κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τραγουδίστριας στην Αμερική, και έκτοτε δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Δεν ακολουθούν η μία την άλλη στα social media

Μάλιστα, Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη δεν ακολουθούν η μία την άλλη στα social media, ενώ έχουν κάνει και block στους αντίστοιχους λογαριασμούς.

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία, είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία επιμελείται το μακιγιάζ της και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της».

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης για τις σχέσεις μητέρας – κόρης.

Η δυνατή σχέση μητέρας και κόρης

Σε κάθε της σχεδόν συνέντευξη, η Άντζελα Δημητρίου θα αναφερθεί στην κόρη της, αλλά και στις στιγμές που περνούν οι δυο τους. Στο παρελθόν μάλιστα η πετυχημένη τραγουδίστρια είχε βρεθεί ως «ασπίδα» μπροστά της όσο η κόρη της δέχτηκε σκληρά σχόλια μετά την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Το 2017 σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν» η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στον πατέρα της κόρη της: «Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μια φορά μόνο, αυτή την στιγμή που θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Μέχρι και σήμερα, η Όλγα Κιουρτσάκη «κουβαλά» πάνω της τις κριτικές αλλά και τα αρνητικά σχόλια για την προσπάθειά της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Νοέμβριος 2022 – Η Άντζελα Δημητρίου στα γενέθλια της κόρης της, Όλγας

Μετά την προσπάθειά της να ασχοληθεί με το τραγούδι, η Όλγα Κιουρτσάκη αφιερώθηκε στην αγάπη της για το makeup και την επιμέλεια των hairstyle.

«Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα να κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη», δήλωνε η Όλγα Κιουρτσάκη το 2020 σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «On Time».

Ο ερχομός της εγγονής δυνάμωσε τη σχέση μαμάς και κόρης

Tην Τρίτη 1 Αυγούστου του 2023, η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας πατέρα τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση και γιαγιά την Άντζελα Δημητρίου.

«Γεννήσαμε, είμαστε μια χαρά. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μου μοιάζει. Όλα καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της Άντζελας Δημητρίου.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες», ανέφερε μεταξύ άλλων, η Άντζελα Δημητρίου εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της προς την κόρη της, Όλγα.

Ο ερχομός της εγγονής της ξετρέλανε την Άντζελα Δημητρίου. «Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για το όνομα που θα δώσουν στη μικρή.

Μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της, στις 14 Αυγούστου, την πέρασε αγκαλιά με την εγγονή της.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

Τον Οκτώβριο είχε γενέθλια η Όλγα, η οποία τα γιόρτασε δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Όλγα Κιουρτσάκη καμάρωσε για άλλη μια φορά την μητέρα της σε μια από τις εμφανίσεις της στη σκηνή, με την Άντζελα Δημητρίου να της κάνει έκπληξη, αφού κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκείνη τραγούδησε για την κόρη της το τραγούδι των γενεθλίων.

Σβήνοντας το κερί των γενεθλίων της η Όλγα Κιουρτσάκη χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Να τα εκατοστήσεις καρδούλα μου!!! Τ’ αστέρια λάμπουν στον ουρανό κι εσύ στην γη!!! Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε η Άνζελα Δημητρίου στο βίντεο που δημοσίευσε.

Η σχέση τους μέσα στα χρόνια

Μαμά και κόρη μπορεί να μεγάλωσαν ενωμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έλειψαν οι καβγάδες μέσα στα χρόνια. Οι φουρτούνες που πέρασαν στην κοινή τους ζωή ήταν αρκετές με πρώτη την ίδια την Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε δηλώσει πριν από χρόνια: «Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου. Ήμουν, όμως, μάνα και πατέρας, άρα είχα διπλή ευθύνη και διπλή χαρά. Της έπαιρνα δύο δώρα και της έλεγα “αυτό είναι από τη μαμά κι αυτό από τον μπαμπά”. Έπαιζα το θέατρο του παραλόγου!».

Σε διαφορετικό σημείο είχε παραδεχτεί επίσης: «Με την Όλγα έχουμε κόντρες κατά διαστήματα. Γιατί; Η Σοφία Καρβέλα δεν είχε κόντρα με τη μάνα της την Άννα Βίσση; Η επωνυμία δυστυχώς έχει ανταγωνισμό, κουβαλάει μια κατάρα». Αυτή η «κατάρα» ακολούθησε την Όλγα από μικρό παιδί, καθώς δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί ότι στο σχολείο δεχόταν bullying λόγω της επωνυμίας της μητέρας της και αναγκαζόταν να προσποιείται πως είναι άρρωστη για να βρει την ησυχία της ορισμένες μέρες.

Όταν επηρεασμένη από εκείνη, η Όλγα προσπάθησε να ασχοληθεί επίσης με το τραγούδι σε νεαρή ηλικία, βρήκε μπροστά της αμέτρητες συγκρίσεις, που θα ήταν άδικες για οποιονδήποτε πρωτοεμφανιζόμενο. Ανάμεσα σε εκείνους που θα χαρακτηρίσουν «λάθος» αυτήν την απόφαση ανήκει και η μητέρα της, που δεν δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούσαν πάντως, λέγοντας: «Ήταν λάθος δικό μου όχι δικό της. Σιχάθηκε τη νύχτα. Βγήκε το παιδί μου να τραγουδήσει και μου το χτύπαγαν από εκατό μεριές λες και ήταν η Μαρινέλλα! Στην ουσία εμένα χτυπούσαν, όχι την Όλγα».

Από την άλλη ό,τι κι αν συνέβαινε μεταξύ τους, όταν κάποιος τρίτος προσπαθούσε να τις βλάψει συσπειρώνονταν σαν μία γροθιά. Πέρα από την αυτονόητη στήριξη της Άντζελας, περνώντας τα χρόνια, και η Όλγα ξεκίνησε να υπερασπίζεται την μητέρα της στην έντονη κριτική που δεχόταν μέσω διαδικτύου.

Θυμίζουμε κάτι τέτοιο συνέβη το 2022 όταν η Άντζελα συμμετείχε στο Just the 2 of Us με παρτενέρ τον Παύλο Σταματόπουλο. Μια παρατήρηση της Καίτης Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου στάθηκε η αφορμή για μια μεταξύ τους “παρεξήγηση” ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια που γράφτηκαν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας και στα social media. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη που παρακολουθούσε το show δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας λόγο για “πόλεμο” από συγκεκριμένα άτομα τα οποία ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο instagram – facebook – twitter και tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ» έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Κάνοντας την αυτοκριτική της, η Όλγα είχε παραδεχτεί τα δικά της λάθη, ενώ θαύμαζε το τσαγανό και την αυταπάρνηση που χρειάστηκε η μητέρα της ορισμένες φορές προκειμένου να την μεγαλώσει.

«Για μένα είσαι γυναικάρα από τις λίγες πάλεψες τόσα χρόνια μόνη σου να με μεγαλώσεις χωρίς να μου λείπει τίποτα, επέλεξες να με κρατήσεις πάρα τις αντιξοότητες που υπήρχαν εκείνη την εποχή. Γι’ αυτό και μόνο είμαι ευγνώμων που με έφερες στην ζωή, συγγνώμη για όσες φορές σε στεναχωρώ άθελά μου, σε αγαπώ όσο κανέναν άλλον σε αυτόν τον κόσμο!»

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό