25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Wyscout ανάλυση: Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν ότι στο Αγρίνιο είδαμε την πιο δημιουργική ΑΕΚ της σεζόν (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε συνολικά 18 τελικές προσπάθειες οι οποίες ήταν οι περισσότερες που έχει κάνει η «Ένωση» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η αμέσως προηγούμενη επίδοση ήταν στον αγώνα με τον Βόλο (16) ωστόσο αυτή τη φορά, οι τελικές της «Ένωσης» ήταν πολύ περισσότερο ποιοτικές, κάτι που μαρτυρά και η διαφορά του δείκτη xGoals της ΑΕΚ σε αυτά τα δύο παιχνίδια: Κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν στο 2.25 ενώ με τον Βόλο ήταν μόλις στο 0.8. Σε αυτή την παράμετρο στάθηκε και ο Ματίας Αλμέιδα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου του ματς, σχετικά με τη βελτίωση της ομάδας στο επιθετικό τρίτο, όπου βρήκε τρόπους να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου που την περίμενε αρκετά χαμηλά. 

Σε ότι αφορά την πίεση που άσκησε η ΑΕΚ στον Παναιτωλικό, οι 17 ανακτήσεις που έκαναν οι παίκτες της «Ένωσης» ψηλά δεν ήταν η μεγαλύτερη φετινή επίδοση της ομάδας (με τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Ριζούπολη έκαναν 21 στα ίδια μέτρα) αποτέλεσαν όμως την επαναφορά στα βασικά στάνταρ των «κιτρινόμαυρων» μετά τη Λεωφόρο που στη συγκεκριμένη παράμετρο τα νούμερα ήταν πεσμένα (6). 

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό