31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Εστιάζουμε στη φόρμα και την ποιότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα playoffs σε Αυστρία και Serie B κεντρίζουν το ενδιαφέρον του BetMarket.gr στα προγνωστικά στοιχήματος.

Είναι η εποχή που τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και αρκετά εξ αυτών βρίσκονται στη διαδικασία των playoffs, είτε αυτά αφορούν την ευρωπαϊκή έξοδο είτε τον προβιβασμό στην 1η κατηγορία. Από εκεί προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Βόλφσμπεργκερ – Αούστρια Βιέννης

Πολύ καλό finish έκανε η Βόλφσμπεργκερ στο πρωτάθλημα. Κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση και να προκριθεί στα playoffs, όπου θα παίξει στην έδρα της τον ημιτελικό κόντρα στην Αούστρια και θα διεκδικήσει την έξοδό της στο Conference League. Γενικότερα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Η Αούστρια Βιέννης ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα αφού κέρδισε στην έδρα της Λιτς (1-2). Αυτή η νίκη της όμως, ήταν η πρώτη της μετά από τέσσερις αναμετρήσεις. Στις τρεις εξ αυτών μάλιστα ηττήθηκε χωρίς να σκοράρει. Θέλει πολύ το εισιτήριο για το Conference League ώστε να ολοκληρώσει κάπως θετικά τη χρονιά, όμως το έργο της μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Σε αυτό το ματς φαβορί θεωρούνται οι φιλοξενούμενοι, αν και οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή φόρμα. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η προηγούμενή της συνάντηση πριν 10 μέρες (11/05), όπου Βόλφσμπεργκερ κέρδισε με το ευρύ 0-4 (!). Σήμερα, ο άσος ξεπερνά τον τριπλασιασμό κι έτσι υπάρχει αξία ακόμη και στην κάλυψη. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, σε απόδοση 2,22 προσφέρεται το 1 DNB.

Καταντζάρο – Κρεμονέζε

Επιβαρυμένη είναι η Καταντζάρο που αγωνίστηκε 120 λεπτά για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Μπρέσια. Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως να ισοφαρίσει στο 96. Στην παράταση βρήκε ακόμα δύο γκολ και πανηγύρισε την πρόκριση. Σίγουρα θα έχουν κόπωση οι παίκτες της, όμως έχουν και ψυχολογία και το γεγονός επίσης ότι παίζει στην έδρα της αναμένεται να παίξει ρόλο. Επιπλέον, εφόσον μιλάμε για διπλούς αγώνες, σίγουρα θα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Κρεμονέζε τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά των playoffs. Το μεγάλο της όπλο σε όλη τη σεζόν ήταν η άμυνα, αφού είχε την καλύτερη άμυνα στη Serie B (32 γκολ παθητικό). Όσον αφορά την πρόσφατη φόρμα της, μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια (2-2-1), αν κι έχει δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια. Εκτός έδρας, μετράει μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία (1-2-2) και φαίνεται να μην πατά τόσο καλά.

Δίκαια είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν καλύτερη εικόνα συνολικά στη σεζόν. Επιπλέον, είχαν αρκετές μέρες ξεκούρασης σε αντίθεση με την Καταντζάρο. Βέβαια, οι γηπεδούχοι δεν αναμένεται να αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο, ειδικά στην έδρα τους. Πολύ πιθανό αποτέλεσμα σήμερα μοιάζει να είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3,43.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Βόλφσμπεργκερ – Αούστρια Βιέννης: 1 DNB (απόδοση 2.22), 20:00
Καταντζάρο – Κρεμονέζε: Χ (απόδοση 3.43), 21:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό