16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες. Ωστόσο, τότε μπορούσατε να κάνετε pin μόνο ένα μήνυμα σε μια συνομιλία.

Αυτό αλλάζει πλέον, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, και ο επικεφαλής του WhatsApp, Will Cathcart, ανακοίνωσαν ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να καρφιτσώνουν έως και τρία μηνύματα σε ατομικές και ομαδικές συνομιλίες.

Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν διαφορετικούς τύπους μηνυμάτων, μεταξύ των οποίων κείμενο, εικόνες και δημοσκοπήσεις.

if you like pinning a message, you’re going to love pinning three

📌 because you can now pin up to 3 messages in your chats

— WhatsApp (@WhatsApp) March 21, 2024

Για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πρέπει να το πατήσετε παρατεταμένα, να επιλέξετε “Καρφίτσωμα” από το μενού και να επιλέξετε τη διάρκεια. Το μήνυμα θα καρφιτσωθεί για επτά ημέρες από προεπιλογή, αλλά υπάρχουν επιλογές για 24 ώρες ή 30 ημέρες. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, το μήνυμα θα ξεκαρφιτσωθεί αυτόματα εάν δεν ξεκαρφιτσωθεί με μη αυτόματο τρόπο.

Επίσης, όταν κάνετε κλικ στο καρφιτσωμένο μήνυμα, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρο το μήνυμα στη συνομιλία.

Τέλος, στις ομαδικές συνομιλίες, οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να επιτρέπουν στα μέλη να καρφιτσώνουν μηνύματα και όταν καρφιτσώνεται ένα μήνυμα, όλα τα μέλη αυτής της ομάδας ειδοποιούνται σχετικά. Ωστόσο, οι χρήστες που συμμετέχουν σε μια ομάδα αφού καρφιτσωθεί ένα μήνυμα δεν θα το δουν, όπως και εκείνοι που δεν έχουν το ιστορικό ομαδικής συνομιλίας ή διέγραψαν το μήνυμα πριν καρφιτσωθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό