23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Volley League Γυναικών: Έκαναν το πρώτο βήμα Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Θέτις

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκη χωρίς να χάσουν σετ πήραν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κόντρα σε Πρωταθλητές Πεύκων και Μαρκόπουλο, κάνοντας τη μισή δουλειά ενόψει πρόκρισης στα ημιτελικά της Volley League γυναικών. Σημαντική νίκη για την Θέτιδα κόντρα στον ΑΟ Θήρας.

Με το δεξί ξεκίνησαν τη διαδικασία των Play-off της Volley League γυναικών Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με άνετες επικρατήσεις επί των Πρωταθλητών Πεύκων και Μαρκόπουλου, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα σημαντική νίκη πήρε η Θέτιδα επί του ΑΟ Θήρας.

Εύκολο έργο είχε ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός, ο οποίος δεν ανησύχησε καθόλου στο κλειστό των Μεσογείων. Οι «ερυθρόλευκες» με 3-0 σετ (11-25, 16-25, 13-25) έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και πλέον τους αρκούν δύο σετ στον επαναληπτικό.

Παράλληλα με την άνετη νίκη του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός είχε παρόμοιο έργο στο κλειστό των Πεύκων, επικρατώντας με 3-0 σετ (21-25, 17-25, 23-25). Οι «πράσινες», οι οποίες είχαν σε καλή ημέρα την Καρκάσες, θέλουν δύο σετ στον επαναληπτικό του Μετς για να κλείσουν την συμμετοχή τους στα ημιτελικά.

Τέλος, σημαντική νίκη πήρε η Θέτις κόντρα στον ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ (25-19, 25-19, 19-25, 25-23).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό