15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

vivo X90 Pro: Flagship σχεδιασμός γεμάτος ποιότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι στιβαρό, κομψό, προσεγμένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να θέλεις να το χειρίζεσαι συνεχώς το vivo X90 Pro, με τη vivo να μας προσφέρει ένα σύνολο το οποίο είναι γεμάτο ποιότητα και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη. Και πως να μην το καταφέρει αφού το πίσω μέρος που είναι κατασκευασμένο από vegan δέρμα αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι, το σετ της κάμερας δεσπόζει εμφατικά ενώ και η μπροστινή πλευρά είναι εξίσου εντυπωσιακή με την οθόνη AMOLED των 6.78 ιντσών, να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Αποκτήστε το vivo X90 Pro από το ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr

Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη ξεχωρίζει λόγω του ότι είναι curved αλλά και λόγω της νέας λειτουργίας Zeiss, σύμφωνα με την οποία τα χρώματα αναπαράγονται με ακρίβεια, με την ανάλυσή της να φτάνει τα 2800×1600 pixels ενώ το ότι τρέχει στα 120Hz, όλα φαίνονται να κινούνται ομαλά και άμεσα, χωρίς ίχνος lag. Επιπλέον, είναι εξίσου σημαντικό το ότι η φωτεινότητά της φτάνει τα 1300nits, κάτι που την κάνει εύκολη στη χρήση ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, και την προβολή του υλικού HDR 10+ μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το ότι μέσα στην οθόνη βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεσο ξεκλείδωμα της συσκευής, η οποία ξεκλειδώνει και μέσω face unlock, με τη vivo να έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Ultra Vision, για καλύτερη προστασία των ματιών από το μπλε φως, κάνοντας τη χρήση του vivo X90 Pro μια ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ικανότητα του επεξεργαστή Dimensity 9200 της MediaTek, να παρακολουθεί την ποσότητα του μπλε φωτός που εκπέμπει η οθόνη σε πραγματικό χρόνο και να τη μειώνει έξυπνα. Με αυτόν τον τρόπο, η φωτεινότητα της οθόνης γίνεται πιο φιλική για τα ανθρώπινα μάτια σε διαφορετικές περιβαλλοντικές συνθήκες φωτισμού και προσαρμόζεται όταν παρακολουθούμε την οθόνη για πολλή ώρα, έτσι ώστε να απαλύνει την κούραση των ματιών μας.

Η ποιότητα κατασκευής εμφανίζεται και στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου το σετ της κάμερας, που η vivo ονομάζει “Big eye”, φιλοξενεί τις κάμερες με φακούς και οπτικά μέρη ZEISS, και διαθέτει επίστρωση T-Coating για καθαρές φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις αναβαθμίζοντας την ποιότητα των φωτογραφιών και των , ενώ ο γυάλινος φακός της Corning με εξαιρετικά σκληρό στρώμα επίστρωσης, προσφέρει αντοχή σε φθορές από χτυπήματα και γρατζουνιές. Ωστόσο, όλα αυτά είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος το οποίο καλύπτεται από vegan δέρμα το οποίο αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι ενώ κρατάμε τη συσκευή, η οποία διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Η vivo με το vivo X90 Pro μας δείχνει πως πρέπει να σχεδιάζεται μια ποιοτική ναυαρχίδα για να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες, με την ποιότητα να υπάρχει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος της συσκευής. Μια στιβαρή και δεμένη συσκευή κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά, με πινελιές που δίνουν το κάτι παραπάνω στον τελικό χρήση, δίνοντάς του την ικανοποίηση πως έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή για να έχει ένα smartphone που θα ανταποκριθεί σε κάθε του ανάγκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό